Clicky

Algemeen

Gecrasht sportvliegtuig vloog even eerder boven Nieuwerkerk

Foto

Het sportvliegtuigje dat dinsdag 22 mei neerstortte in een buitengebied tussen Bergambacht en Stolwijk vloog even eerder ook boven Nieuwerkerks grondgebied.

Nieuwerkerker Martin Wijnen zwemt voor onderzoek ALS

Foto

Op zondag 9 september vindt de 7e editie van de Amsterdam City Swim plaats.

Ondernemers Oude Dorp en Thorbecke-leerlingen werken samen aan verbetering

Foto

Op donderdag 14 juni gaan eerstejaars leerlingen van Thorbecke Nieuwerkerk een opdracht uitvoeren over en voor het Oude Dorp.

Omroep Zuidplas doet 'Rondje Pinkst’Art 2018'

Foto

De Stichting Beeldende kunst Zuidplas heeft afgelopen weekend de negentiende Pinkst’Art expositie georganiseerd. Circa 50 kunstenaars exposeerden op diverse plaatsen hun werken. Omroep Zuidplas bezocht diverse locaties.

Toost Foodtruck Festival weer druk bezocht

Foto

Als het aan de bezoekers van de tweede editie van het Toost Foodtruck Festival ligt komt er zeker volgend jaar een derde editie in Nieuwerkerk aan den IJssel, de reacties waren wederom zeer lovend.

38e editie Avondvierdaagse Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Ook dit jaar organiseert Voetbal Vereniging Nieuwerkerk (VVN) de avondvierdaagse, de 38e editie. 50 vrijwilligers staan voor de vele wandelaars en hun ouders klaar om er weer een grandioos feest van te maken.

Wandkleed uit het oude Raadhuis van Nieuwerkerk krijgt nieuwe plek

Foto

Het wandkleed hing in de hal onderaan de trap van het inmiddels gesloopte Raadhuis. Het is gemaakt door de toenmalige Vrouwenraad van Nieuwerkerk a/d IJssel en geschonken aan de gemeente ter gelegenheid van de opening van het Raadhuis in 1988. 

Provincie Zuid-Holland investeert komende 15 jaar € 3,2 miljard in bereikbaarheid

Foto

De komende 15 jaar investeert de provincie Zuid-Holland fors in bereikbaarheid.

Subsidie voor ''Voorleesexpress''

Foto

Bibliotheek De Groene Venen is verantwoordelijk voor het project “VoorleesExpress". De Voorleesexpress richt zich op kinderen in taalarme gezinnen.

Hartveilig Zuidplas, cursus leren reanimeren

Foto

Zaterdag 12 mei jl. organiseerde Rotaryclub Zuidplas samen met Stichting Nederland Reanimeert de tweede gratis cursusdag ‘reanimeren’. 

Pagina's