Clicky

Capelle aan den IJssel

Dag van het Park: "Middeleeuws feest voor het hele gezin"

Foto

Komend weekend organiseert de gemeente Capelle aan den IJssel voor de 12e keer De Dag van het Park in het Schollebos. Tijdens het gratis publieksevenement in Capelle kan jong en oud zich twee dagen een echte Robin Hood of een schone jonkvrouw voelen.

VV Capelle pakt drie punten in Volendam

Foto

VV Capelle heeft in en tegen Volendam na een zeer spannende tweede helft, waarin werd geknokt voor iedere meter met 3-1 gewonnen tegen Jong FC Volendam.

Onderzoeksrapport BLICK openbaar

Foto

De resultaten van het onderzoek naar het functioneren van openbare onderwijsstichting BLICK op onderwijs zijn met de Capelse gemeenteraad gedeeld. 

VV Capelle zegeviert in Harderwijk

Foto

VV Capelle heeft in Harderwijk na een spannende wedstrijd uiteindelijk een 1-2 overwinning uit het vuur gesleept.

De liefste moeder van Capelle aan den IJssel gezocht

Foto

Op zondag 13 mei a.s. is het Moederdag. Winkelcentrum de Koperwiek komt speciaal voor deze bijzondere dag met een wel hele unieke actie. Kinderen en partners kunnen hun moeder uit de omgeving van Capelle aan den IJssel nomineren voor een compleet verzorgde VIP dag.

Heugelijke dag voor oudste Capelse

Foto

Een onvergetelijke dag voor de oudste inwoonster van Capelle. Mevrouw Lingmont-Klap vierde vandaag haar 106e verjaardag en dat ging niet onopgemerkt voorbij.

Negen gedecoreerden in Capelle aan den IJssel tijdens lintjesregen 2018

Foto

Op donderdag 26 april worden in Capelle aan den IJssel negen mensen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau benoemd.

Straatnaambordje Rein Landerpad onthuld

Foto

Om 16.00 uur vanmiddag onthulden burgemeester Peter Oskam en mevrouw Phyllis Lander een straatnaambordje bij het pad naast kinderhospice Pallieterburght.

Koninklijke onderscheiding voor Michiel Grauss

Foto

Michiel Grauss werd vanavond in de Ontmoetingskerk koninklijk onderscheiden voor zijn jarenlange inzet binnen de Capelse politiek, als raadslid voor de Capelse ChristenUnie.

VV Capelle onderuit tegen Scheveningen

Foto

In en tegen Scheveningen heeft Capelle dit zonnige en warme weekend geen punten kunnen veroveren in het lijsbehoud van de 3e divisie. 

Pagina's