Clicky

Religie

P. Treep 'omgekeerd Pinksteren' (audio)

Foto

In het omroep Zuidplas programma de Gospelsound is vrijwel altijd een columnist te beluisteren. zondag 20 mei 2018 was dit ds. Peter Treep.

Radio-interview Rens de Boer ‘Auschwitz’

Foto

Vrijdag, 18 mei jl., was Moordrechter Rens de Boer te gast bij omroep Zuidplas in het programma Rondom het Licht om te vertellen over zijn reis naar Auschwitz.

Van klushuis tot inloophuis Camino

Foto

Hun wens is uitgekomen. Na een intensieve periode van meer dan een jaar verbouwen is het huis gereed en geschikt voor mensen die leven met kanker, en dit gaat men op 24 mei vieren.

Leen Koster 'de dagen na Hemelvaart'

Foto

Leen Koster, voorganger de Volle Evangelische gemeente Het Kruispunt in Nieuwerkerk a/d IJssel sprak over Hemelvaart in het programma De Muzieksleutel.

Journalist Stijn Fens spreekt in Nieuwerkerk

Foto

In het kader van het Feest van de Geest 2018 is Stijn Fens gevraagd om een lezing te houden in de St. Josephkerk, Kerklaan 20, Nieuwerkerk aan den IJssel.

Graffiti workshop in de Sint Joseph levert ‘kunstwerk’ op

Foto

Maandag 14 mei vond een Graffiti workshop plaats in de Sint Joseph parochie in Nieuwerkerk a/d IJssel waar onder de professionele leiding van graffiti designer Arend Maatkamp een mooi kunstwerk is geproduceerd.

Pastor Bosman 40 jaar inspirator R.K. Geloofsgemeenschap Moerkapelle –Zevenhuizen

Foto

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat pastor André Bosman voorganger werd, reden voor een extra moment van aandacht, voor dankbaarheid voor wie hij is en wat hij voor vele mensen heeft betekend en nog steeds mag betekenen. 

Mannenkoor Nieuwerkerk op weg naar 25 jaar joodse zang

Foto

Met veel enthousiasme wordt gewerkt aan de organisatie van het vijfde lustrum van Mannenkoor Nieuwerkerk a/d IJssel wat een schitterende avond in joodse stijl moet worden en op donderdag 18 oktober zal plaatsvinden.

Gert van den Bos 'Hemelwattes'

Foto

In het omroep Zuidplas programma Gospelsound is vrijwel altijd een columnist te beluisteren. Zondag 1 april 2018 was dit Gert van den Bos.

Feest van de Geest 2018 ‘Levensadem’ in volle gang

Foto

Het Feest van de Geest is een 2-jaarlijks feest tussen Hemelvaart en Pinksteren. Hierbij worden kerken opengesteld en zijn er allerlei activiteiten georganiseerd.

Pagina's