Clicky

Waddinxveen

Coalitieakkoord Waddinxveen: ‘Samen Verantwoord Vernieuwen’

Foto

VVD, D66, Weerbaar Waddinxveen en PvdA/Groen Links presenteren ''een toekomstgericht en vernieuwend coalitieakkoord''.

Een mooie plant in ruil voor een tegel

Foto

Groene tuinen zijn belangrijk! De gemeente en Willemstein Hoveniers willen daarom op 2 juni de bewoners van de wijk Zuidplas enthousiasmeren om hun tuinen te vergroenen.

Coalitieakkoord VVD, D66, Weerbaar Waddinxveen en PvdA/GroenLinks

Foto

Overeenstemming tussen VVD, D66, Weerbaar Waddinxveen en PvdA/GroenLinks over coalitieakkoord voor de periode 2018-2022 in Waddinxveen.

Open repetitieavond Gospelkoor Leef

Locatie: 
Willem de Zwijgerlaan 70 te Waddinxveen
Datum: 
di, 08/05/2018 - 19:45 tot di, 19/06/2018 - 19:45

Gospelkoor Leef is een swingend en enthousiast gospelkoor uit Waddinxveen. Leef! staat voor kwaliteit, stijl en creativiteit. Het is een klein, jong en dynamisch koor onder leiding van professionele dirigent Wibo Hijink.

Momenteel zoeken zij nieuwe enthousiaste meiden in de leeftijd van 17 tot 30 jaar om ons koor te komen versterken! Het repertoire is breed van Opwekking tot Kirk Franklin en van het Oslo Gospel Choir tot Sela. Spreekt jou dit aan, dan ben je van harte welkom op één van hun repetitieavonden om sfeer te proeven en met hen kennis te maken!

De komende oefenavonden zijn: 8 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni om 19.45 uur. Voor contact kun je ons bereiken via het emailadres: gospelkoorleef@hotmail.com, neem een kijkje op Facebook of op onze site: www.gospelkoorleef.nl

Voor vragen of meer informatie: Astrid van der Voorden, 0180-396893 pimenastrid@kpnplanet.nl

Coalitieonderhandelingen Waddinxveen verlopen in goede sfeer

Foto

Donderdag 19 april 2018 zijn de onderhandelaars van de vier partijen VVD, D66, WeWa en PvdA/Groen Links, de formateur Martin Kraaijestein en de secretaris bij de formatie Theo van der Velde weer bijeen geweest in het gemeentehuis. 

Burgemeester Nieuwenhuis opent 'Kom Binnen Bij Bedrijven 2018' bij Van Dijk Glas Beleving

Foto

Maandag 9 april is de open bedrijvenweek Kom Binnen Bij Bedrijven 2018 in het Groene Hart gestart. 

'Hefjes' voor langlaufster Nicole de Wit en bokser Roy Korving

Foto

Op vrijdag 6 april reikte wethouder Brigitte Leferink een hefje uit aan twee Waddinxveense sporters. Langlaufster Nicole de Wit ontving een zilveren hefje. Bokser Roy Korving ontving een verguld hefje.

Coalitie onderhandelingen gemeente Waddinxveen in volle gang

Foto

Dinsdag 3 april 2018 zijn de onderhandelaars van de vier partijen VVD, D66, WeWa en PvdA/Groen Links, de formateur en de secretaris bij de formatie, weer bijeen geweest op het gemeentehuis. 

Eerste formatie onderhandelingen gemeente Waddinxveen

Foto

Maandagavond 26 maart 2018 heeft de eerste vergadering plaatsgevonden van de vier partijen VVD, D66, WeWa en PvdA/Groen Links die na de gemeenteraadsverkiezingen hebben besloten de intentie te hebben om een coalitieakkoord te sluiten.

Start inschrijving bezoekers open dagen 'kom binnen bij bedrijven'

Foto

Vanaf 1 maart kunnen bezoekers zich inschrijven voor de open dagen van Kom binnen bij bedrijven.

Pagina's