Clicky

Zuidplas

Gecrasht sportvliegtuig vloog even eerder boven Nieuwerkerk

Foto

Het sportvliegtuigje dat dinsdag 22 mei neerstortte in een buitengebied tussen Bergambacht en Stolwijk vloog even eerder ook boven Nieuwerkerks grondgebied.

Nieuwerkerker Martin Wijnen zwemt voor onderzoek ALS

Foto

Op zondag 9 september vindt de 7e editie van de Amsterdam City Swim plaats.

Ondernemers Oude Dorp en Thorbecke-leerlingen werken samen aan verbetering

Foto

Op donderdag 14 juni gaan eerstejaars leerlingen van Thorbecke Nieuwerkerk een opdracht uitvoeren over en voor het Oude Dorp.

Gemeentesecretaris Caroline Bos verlaat gemeente Zuidplas

Foto

Gemeentesecretaris Caroline Bos neemt met ingang van 23 mei 2018 afscheid van de gemeente Zuidplas. Zij zal haar loopbaan elders voortzetten. De reden van vertrek is een verschil van inzicht over de doorontwikkeling van de organisatie.

Jean-Paul Renes nieuwe hoofdtrainer IJssel Dames 1

Foto

Jean Paul Renes is met ingang van seizoen 2018-2019 de nieuwe coach van de Dames 1 van NHC De IJssel.

Omroep Zuidplas doet 'Rondje Pinkst’Art 2018'

Foto

De Stichting Beeldende kunst Zuidplas heeft afgelopen weekend de negentiende Pinkst’Art expositie georganiseerd. Circa 50 kunstenaars exposeerden op diverse plaatsen hun werken. Omroep Zuidplas bezocht diverse locaties.

Gerard van Ommeren mede koploper finalepoule

Foto

In de finalepoule, waarin de bovenste zes spelers van de competitie spelen om het kampioenschap, werden twee partijen gespeeld. Marcel de Haan trof met de witte stukken Gerard van Ommeren. 

Toost Foodtruck Festival weer druk bezocht

Foto

Als het aan de bezoekers van de tweede editie van het Toost Foodtruck Festival ligt komt er zeker volgend jaar een derde editie in Nieuwerkerk aan den IJssel, de reacties waren wederom zeer lovend.

38e editie Avondvierdaagse Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Ook dit jaar organiseert Voetbal Vereniging Nieuwerkerk (VVN) de avondvierdaagse, de 38e editie. 50 vrijwilligers staan voor de vele wandelaars en hun ouders klaar om er weer een grandioos feest van te maken.

VV Nieuwerkerk(zo) pas in slotfase langs DVV Delft

Foto

VV Nieuwerkerk begon zonder de afwezige Shayron Curiel maar met Remco Langerveld, die zijn 300e wedstrijd in Nieuwerkerks shirt speelde.

Pagina's