Clicky

A20

Weekendafsluitingen A20: 5 – 8 juli en 12 – 15 juli

Foto

Rijkswaterstaat voert van 5 tot 8 juli en van 12 tot 15 juli onderhoudswerkzaamheden uit op de A20 vanuit Gouda richting Rotterdam.

MIRT-Verkenning A20 Nieuwerkerk aan den IJssel – Gouda: 'Onderbouw keuze voorkeursalternatief beter'

Foto

De Commissie m.e.r. heeft het milieueffectrapport voor de MIRT-Verkenning A20 Nieuwerkerk aan den IJssel – Gouda opnieuw beoordeeld. 

''Verkeersveiligheid bij Gouwe-aquaduct en afrit Gouda beter onderzoeken''

Foto

De Commissie m.e.r. heeft het milieueffectrapport voor de MIRT-Verkenning A20 Nieuwerkerk aan den IJssel – Gouda beoordeeld.

Tevredenheid regio over toezeggingen Rijk voor verbeteren bereikbaarheid

Foto

Regio Midden-Holland is tevreden over de besluiten van Minister Cora van Nieuwenhuizen en Staatssecretaris Stientje van Veldhoven van vorige week om de bereikbaarheid te verbeteren.

Versnelling verbreding A20

Foto

Op de Raadsvergadering 16 oktober 2016 is het voorstel behandeld om een extra budget goed te keuren voor het versnellen van het A20 project.

Oprit Gouda A12 richting Rotterdam en Den Haag blijft behouden

Foto

De aanpak van de fileproblematiek op de A20 is een stap dichterbij. In het najaar zullen de resultaten van de verkenning naar de verbreding van de A20 tussen Nieuwerkerk a/d IJssel en Gouda bekend worden gemaakt.

VVD Zuidplas stelt vragen over verbreding A20

Foto

Op de voorlichtingsavond over de MIRT-verkenning wat betreft verbreding van de A20 op 25 juni jl. was de VVD aanwezig.

Informatiebijeenkomst A20

Foto

In het kader van de participatie bij de MIRT 2 A20 Nieuwerkerk aan den IJssel – Gouda wordt op 25 juni 2018 een stakeholdersbijeenkomst en een informatiebijeenkomst georganiseerd.

MIRT verkenning en voorfinanciering capaciteitsvergroting A20

Foto

De A20 is van groot belang voor de bereikbaarheid van de Rotterdamse regio en als verbinding tussen Utrecht en Rotterdam. Het deel van de A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel – Gouda is een grote bottleneck voor het verkeer.

Twee illegalen gevonden in vrachtenwagen bij A20 ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

De politie Waddinxveen Zuidplas maakt melding op social media  dat er vrijdagavond 26 januari twee personen zijn aangetroffen die illegaal in Nederland zouden verblijven.

Pagina's