Clicky

Voorjaarsconcert van Christelijk Gemengd Koor Capelle

Datum: 
zaterdag 28 mei 2016 - 20:00
Locatie: 
In de sfeervolle oude Dorpskerk van Capelle
Omschrijving: 

Ook dit jaar is het voorjaarconcert door zangers van buiten het koor met enthousiasme begroet. Het aantal mannelijke zangers is daarmee flink aangevuld. Er is op de dinsdagavonden in een opperbeste stemming en met een grote inzet gestudeerd op dit mooie gevarieerde programma, deze keer weer met een solozangeres.

Samen met de professionele instrumentale begeleiding moet het toch wel een feest worden? Het koor wil u dan ook heel graag uitnodigen te komen genieten op 28 mei in de Dorpskerk, Kerklaan 2 in Capelle a/d IJssel.

De kerk is open om 19.30 uur, het concert begint om 20.00 uur. Toegangsprijs € 5,00 kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten van het concert zijn verkrijgbaar bij de leden en ook op de avond zelf bij de ingang van de kerk. Er zal geen samenzang zijn dus u kunt in alle rust genieten van dit concert.

 

Met muzikale medewerking van: Peter Bontje - Synthesizer, Oksana Polman - piano, Peter Koppenaal – slagwerk , Johan Keuning – basgitaar  en           Natalie Merfort - sopraan. Het geheel staat onder de leiding van Ad de Joode.

Groepen: