Clicky

Zingen in de kerk met FaVor in Zevenhuizen

Datum: 
vrijdag 19 mei 2017 - 20:00
Locatie: 
Hervormde Kerk Zevenhuizen, Dorpsstraat 170, Zevenhuizen
Omschrijving: 

FaVor is de voormalige vocale groep Women in worship en bestaat uit verschillende zangeressen met éénzelfde passie: God, muziek en mensen!

"We kijken erg uit naar de eerste reeks concerten voor Kerk in Actie. We hebben het thema ‘Onvoorwaardelijk’ gekozen omdat het dicht bij ons hart ligt. We leven in een wereld waar doorgaans de regel geldt: voor-wat-hoort-wat. Niets is gratis. Alleen de zon, die komt voor niets op. Maar hoe doen we dat met ons geloof. Want hoeven we dan echt niets terug te doen om God’s gunst en genade te ontvangen? En, geven we die genade ook door aan elkaar? We zien ernaar uit om hierover te zingen en te delen. Tot ziens tijdens één van onze concerten! Een hartelijke groet van de dames van FaVor."

In 2015 is het initiatief ontstaan vanuit de Protestantse Kerk in Nederland in samenwerking met Kerk in Actie om te starten met Zingenindekerk. Dit platform biedt u concerten aan van diverse christelijke artiesten, bands, koren en muzikanten. Zingenindekerk heeft geen winstoogmerk en vraagt ook geen reserveringskosten voor de kaartverkoop van de diverse concerten. Eind 2016 wordt deze site verder ontwikkeld en bieden we zowel betaalde als gratis concerten aan op het gebied van gospel, kinderconcerten, klassieke muziek en koren.

Groepen: