Clicky

Benefietavond Stichting Zikna

Datum: 
dinsdag 25 april 2017 - 19:30
Locatie: 
Schoolgebouw De Passie, Ulaanbaatarplein 6, 3072 JP Rotterdam
Omschrijving: 

Elim en Zikna organiseren op 25 april as. een benefietavond voor Stichting Zikna. Zikna verleent, onder leiding van Rabbijn Shmuel Katz, professionele psychopastorale hulp aan Nederlandse holocaustoverlevenden.
 
Op deze avond is de première van de door Rabbijn Katz geschreven documentaire “Het Wonder van Zikna”. Hierin wordt onder andere de vader van Rabbijn Katz, die het bombardement van Rotterdam overleefde, geïnterviewd over zijn onderduikervaringen in de oorlog. Ook de dochter van de onderduik-gevers komt aan het woord, evenals één van de holocaustoverlevenden die door Zikna wordt geholpen. Zie voor een voorproefje van de documentaire  deze link: https://www.youtube.com/watch?v=OEMXCM_fNPg&feature=youtu.be
 
Voor en na de documentaire zal Rabbijn Katz Hebreeuwse liederen zingen. Setkin Sies, fractievoorzitter van de ChristenUnie/SGP in de Rotterdamse gemeenteraad, is één van de sprekers. Het belooft een zeer boeiende avond te worden.
 
Datum: dinsdag 25 april van 19:30 tot 22:00 uur. Kosten: de toegang tot de benefietavond is gratis. Er wordt wel gecollecteerd ten behoeve van het werk van Stichting Zikna.  Locatie: Schoolgebouw De Passie, Ulaanbaatarplein 6, 3072 JP  Rotterdam. Tel. 088-337.2730. Openbaar Vervoer: Metrostation Rijnhaven. Parkeren: rondom De Passie is het ’s avonds betaald parkeren. Onder en naast het metroviaduct en aan de overzijde in de Afrikaanderbuurt is het na 18:00 gratis parkeren.
 
Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wilt u wel doneren? Stort dan uw bijdrage op IBAN NL89 ABNA 0430 296 002 ten name van Stichting Zikna. Hartelijk dank.
 
Aanmeldingen bij Elim – Huis van Gebed hartvoor@elimhuisvangebd.nl

Groepen: