Clicky

Boekenverkoop in De Bron

Datum: 
zaterdag 13 mei 2017 - 10:00
Locatie: 
In de Bron, Ringvaartlaan 16 te Nieuwerkerk a/d IJssel
Omschrijving: 

Zaterdag 13 mei is de - voorlopig laatste - maandelijkse boekenmarkt in kerkgebouw De Bron, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het kerkgebouw gaat verbouwd worden, vandaar.

De boekenmarkt is deze keer daarom wel langer open: van 10.00 tot 15.00 uur.  De boeken zijn gesorteerd naar genre en staan vervolgens op achternaam van schrijver. Natuurlijk zijn er romans en thrillers, maar ook zijn er o.a. boeken voor de jeugd, stripboeken, boeken met reisverhalen, verhalen over de sport en nog veel meer.... Bij de thrillers zijn er dit keer veel titels van Wilbur Smith en Stephen King aanwezig. Naast boeken zijn er ook cd's en langspeelplaten. Vanuit de opgeslagen spullen van de Bazaar van De Bron zijn er veel nieuwe auto-gerelateerde artikelen te koop.

Omdat de verbouwing van kerkgebouw De Bron naar verwachting tegen de kerst is afgerond zal de boekenmarkt ruim een half jaar niet gehouden worden. Neemt u dus wat meer boeken mee om deze tijd door te komen!  De koffie en thee staat klaar, met wat lekkers. Ook is er eigengemaakte jam te koop. De opbrengst van de verkoop is voor kerkelijke doeleinden.

Groepen: