Clicky

Kraam, picknick en viering op Super-Schenkel-Dag

Datum: 
zaterdag 24 juni 2017 - 19:30
Locatie: 
Grasveld aan de Bongerd, wijk Schenkel in Capelle a/d IJssel
Omschrijving: 

Op zaterdag 24 juni vieren de PKN gemeenten in Capelle a/d IJssel met veel wijkgenoten Super-Schenkel-Dag. Samen met andere kerken uit de wijk wil men graag bijdragen aan een feestelijke dag.

"Steeds blijkt hoe er, als we krachten bundelen, mooie dingen gebeuren in de buurt. Dat is (ook) echt ‘Umoja’: gaan zien hoeveel talent en ideeën er leven in de buurt, en daaraan vrolijk bijdragen. Deze keer zullen we geen info-kraam hebben op de braderie aan de Wingerd, maar op het grasveld aan de Bongerd. Daar lopen veel meer mensen rond. Naast het geven van informatie over de kerken kunnen we met buurtgenoten kennismaken en zijn er activiteiten voor de kinderen." 

 Na de picknick is er een viering op het veld met als thema: ‘Wat een talent!’ Muziek komt van muzikanten van Kom en Zie, en verschillende buurtgenoten vertellen iets over hun talenten. De winnaressen van de talentenshow, die laatst in het buurthuis werd gehouden, zijn uitgenodigd om hun ‘act’ nog een keer te doen. Mis deze dag niet, wees van harte welkom!

Groepen: