Clicky

Timmerdorp Nesselande

Datum: 
dinsdag 15 augustus 2017 - 10:00 tot donderdag 17 augustus 2017 - 17:00
Locatie: 
Timmerdorp in Nesselande
Omschrijving: 

Timmerdorp in Nesselande van 15 tot 17 augustus
Van 15 tot en met 17 augustus organisert NesseUnited een Timmerdorp in Nesselande. 3 dagen lang kunnen kinderen van 10 tot en met 14 jaar naar hartelust ontwerpen, bouwen en versieren, van 10.00 ’s ochtends tot 17.00 ’s middags.

Aanmelden alleen of per groep
Voor timmerdop moet je je van tevoren aanmelden. Je kunt dat alleen doen, of in een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Met je groep ga je onder begeleiding aan de slag om een mooie hut te ontwerpen en te bouwen.

Veilig werken met handgereedschap
Je werkt met handgereedschap. Voor hout wordt gezorgd, en er zijn ook mensen om je te helpen als het even niet lukt en om te kijken of het wel veilig is wat je maakt. Omdat veiligheid belangrijk is zijn er wel een paar regels. De belangrijkste vindt je hier.

Timmerdorp kost 10 Euro
En daarvoor krijg je hout, gereedschap, begeleiding, drinken, snacks en bovenal een onvergetelijke ervaring! Mochten de kosten toch een belemmering vormen om deel te nemen dan zorgt de gemeente voor subsidie.

Er valt wat te winnen
Er zijn prijzen voor de mooiste hut (een echte architect komt ze beoordelen, en jullie hebben zelf ook een stem!), de meest waardevolle hut (een echte makelaar komt ze beoordelen!) en beste samenwerking.

Aanmelden doe je zo
Aanmelden kan hier, zowel voor kinderen als vrijwilligers. Voor timmerdorp zijn er veel vrijwilligers nodig. De organisatie vraagt ouders/verzorgers dan ook om 1 dagdeel te helpen per aangemeld kind. Hoewel timmerdorp van dinsdag tot donderdag duurt, heeft men vrijwilligers nodig van maandag tot en met vrijdag, ook voor het op- en afbouwen. 

Groepen: