Clicky

Intocht Sint Nicolaas

Datum: 
zaterdag 25 november 2017 - 13:00 tot 16:00
Locatie: 
Het Kanaal
Omschrijving: 

De Sinterklaas intocht is natuurlijk het kinderfeest van het jaar. De goedheiligman doet Nieuwerkerk aan den IJssel jaarlijks aan, en maakt dan een ronde door het dorp.

Aankomst op "het oude dorp", waarna hij per auto naar winkelcentrum Dorresteijn word vervoerd. hierna maakt de sint en zijn pieten nog een bezoek aan het winkelcentrum Reigerhof.

Als alles goed gaat en de pieten geen rare dingen uithalen. Je weet immers maar nooit. Komt Sinterklaas ook dit jaar weer naar Nieuwerkerk a/d IJssel. We verwachten hem tussen 12:45 en 13:00 uur te mogen begroeten in het Oude Dorp. Waar we aan wal komen en dan de dorpsstraat zullen door wandelen.
Rond 14:00 uur verwachten we Winkelcentrum Dorrestein te bezoeken. Waarna we rond 14:45 Winkelcentrum de Reigerhof hopen te bezoeken.

Ook dit jaar zal er weer een kindervoorstelling zijn dit zal dit jaar plaats vinden bij Fabia’s Dance Center. Dit is aan de Bospolderstraat 10 (voormalig Ontmoetingscentrum). De zaal gaat om 14:45 open en de voorstelling start om 15:00u. Toegang is gratis.

Rond 16:00 uur hopen we Sinterklaas hier ook nog even te begroeten. Tijden zijn onder voorbehoud ivm te verwachtte drukte.