Clicky

Piet Smit in de Ontmoetingskerk

Datum: 
zaterdag 16 september 2017 - 19:30
Locatie: 
Ontmoetingskerk, Zevensprong 4, Capelle aan den IJssel
Omschrijving: 

De Zuid-Afrikaanse gospelzanger Piet Smit komt op zaterdagavond 16 september in de Ontmoetingskerk, Zevensprong 4, 2907 TK Capelle aan den IJssel.   
 
Piet Smit is één van de bekendste gospelartiesten in Zuid-Afrika, die inmiddels een groot aantal CD’s op zijn naam heeft staan. Zijn stijl is luisterliedjes met een sfeervolle, voornamelijk akoestische, begeleiding. Hoewel Piet vooral in het Afrikaans zingt, heeft hij ook Nederlandstalige songs in zijn programma zitten.
 
Piet wil graag vertellen over de intieme persoonlijke relatie die God met ons wil hebben, van de overwinning die er voor ons is in Christus en de kracht van de Heilige Geest die tot onze beschikking staat. Piet Smit zingt over geloven in de praktijk van het dagelijks leven.
 
Het concert met Piet Smit belooft een muzikaal feest te worden waarin het evangelie van de Here Jezus centraal staat. Net als vorige keren komt de netto opbrengst van deze concert avond geheel ten goede aan het werk van de Stichting WEM-Nederland. Deze stichting is betrokken bij de bouw van een voorziening voor de talrijke weeskinderen in de stad Muanda in de Democratische Republiek van de Congo. Voor meer informatie over WEM kunt u terecht op www.wem-nl.eu. Kaarten voor het concert kunnen à € 10 vooraf besteld worden via  info@wem-nl.eu  maar zijn ook aan de zaal verkrijgbaar. Het concert begint om 19:30 uur en om 19:00 uur gaan de deuren open

Groepen: