Clicky

Lezing over rouwverwerking

Datum: 
donderdag 14 september 2017 - 19:30
Locatie: 
In de Oud-Katholieke in Kerk, Hoge Gouwe 107 te Gouda
Omschrijving: 

Op donderdagavond 14 september a.s. in de Oud-Katholieke in Kerk, Hoge Gouwe 107 te Gouda. De lezing begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Paul Stolwijk heeft pastorale theologie gestudeerd, werkt parttime in de zorgsector, is werkzaam geweest in de uitvaartwereld als chauffeur, drager, assistent uitvaartverzorger en begeleidt sinds 1997 als geestelijk verzorger nabestaanden in de dagen rond de uitvaart van een dierbare overledene om op hun verzoek een religieus moment en / of een memoriam tijdens de uitvaart te verzorgen.

In 2014 heeft Paul Stolwijk het Landelijk Platform voor Rouw en Spiritualiteit opgericht. In de lezing “Leven na de uitvaart?” staat de vraag centraal hoe nabestaanden weer in contact met zichzelf kunnen komen om na de uitvaart van een dierbare naaste verder te kunnen gaan. Hoe doe je dat?

Op deze avond zijn er twee zakelijke partners aanwezig: de heer Hein Athmer, uitvaart-fotograaf en mevrouw Ingrid Verkleij van Accept-coaching. Ze is gespecialiseerd in het bege-leiden van nabestaanden na zelfdoding van een dierbare naaste. Entree is gratis.

Na afloop wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten van deze avond. Maximaal aantal plaatsen: 100. Vooraf aanmelden noodzakelijk via p.stolwijk@online.nl. Opgave voor maandag 11 september

 

Groepen: