Clicky

Dorcas Kledingactie najaar

Datum: 
zaterdag 14 oktober 2017 - 9:30
Locatie: 
Ontmoetingskerk, Zevensprong 4, Capelle aan den IJssel
Omschrijving: 

In de Ontmoetingskerk wordt op zaterdag 14 oktober de Dorcas Kledingactie gehouden! Het grootste deel van de ingezamelde kleding is voor kwetsbare mensen zoals ouderen, chronisch zieken, (wees)kinderen en gehandicapten.

Dorcas transporteert dit deel naar hulp- en ontwikkelingsprojecten in onder meer Oost-Europa, Zuid‑Afrika, Kenia, Lesotho en Mozambique. Een ander deel van de ingezamelde kleding stelt Dorcas beschikbaar aan kerken in Oost-Europa, die het verkopen voor de financiering van sociale projecten in hun directe omgeving.  Wat kunt u inleveren? Bruikbare / draagbare kleding (schoon en heel): dames-,    heren-, kinder-, baby-, bruids-, gelegenheids-, positiekleding, ondergoed, katoenen luiers, handschoenen, sjaals, mutsen, schoenen en huishoudtextiel: bedlinnen, dekens, lakens, gordijnen, badtextiel en keukentextiel. 

Inleveren kan – graag in gesloten plastic zak - op zaterdag 14 oktober tussen 09.30 en 11.00 uur in de Ontmoetingskerk. Bent u niet in de gelegenheid te komen, dan halen wij de kleding – in de voorafgaande week - graag bij u op. Doet u ook (weer) mee? Meer informatie op: www.dorcaskledingactie.nl of bij Karin Verboom, tel. 0180-31 66 10, kverboom@ontmoetingskerkonline.nl.

Groepen: