Clicky

Informatiemarkt Hospice IJsselThuis t.g.v. de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg

Datum: 
zaterdag 14 oktober 2017 - 10:00 tot 13:00
Locatie: 
De Batavier, Batavieraan 4 in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Omschrijving: 

Zaterdag 14 oktober wordt er voor de 13e keer wereldwijd aandacht besteed aan de palliatieve zorg, zorg die wordt verleend om de laatste levensfase nog kwaliteit te geven en draaglijk te maken.

Ook Hospice IJsselThuis doet mee. De zorgvrijwilligers laten u graag zien wat zij voor u kunnen betekenen, zowel bij een verblijf in het hospice als bij zorg aan huis.

Speciale aandacht is er voor complementaire zorg, dat is extra zorg als aanvulling op de dagelijkse zorg, ter ondersteuning en troost in de laatste periode.

Er zijn presentaties en demonstraties van aromazorg, handmassage, een levensboek maken, tekenen en schilderen. De vrijwilligers van de 'kookgroep' laten u proeven van wat zij maken voor de bewoners van het hospice.

Er is een informatiestand over Hospice IJsselThuis, over palliatieve zorg, over erfrecht, er zijn boeken en folders.

Notaris Mr. B. van Sprundel is aanwezig om informatie te geven over erfrecht. De medewerkers en vrijwilligers zullen graag al uw vragen beantwoorden.

Violist Jan-Willem van der Kamp zorgt voor sfeervolle muziek.

De koffie staat klaar, deze keer met iets lekkers van de kookgroep.

Let u ook op Hart van Holland van 11 oktober. Daarin is een speciale bijlage van 4 pagina's over palliatieve zorg opgenomen.

Meer informatie over hospice IJsselThuis en over deze informatiemarkt? www.ijsselthuis.nlinfo@ijsselthuis.nl.  Tel.0180-391306.