Clicky

Dienstenveiling

Datum: 
vrijdag 17 november 2017 - 19:45
Locatie: 
Dorpskerk, kerklaan Capelle a/d IJssel
Omschrijving: 

Op vrijdagavond 17 november is er een ‘dienstenveiling’ in het kerkelijk centrum van de Dorpskerk. Vanaf 19:45 uur is iedereen welkom.

Doel is een samenbindende activiteit voor en door jong en oud met een opbrengst voor de Dorpskerk en voor het zendingswerk van Gerrit en José Heino-Kasbergen in Zuid-Afrika.  U kunt bieden op onder andere een huiskamerconcert, een beroepskeuzetest, een wijnproeverij, een whisky-pakket, een portpakket, een wijn-pakket, een midweek of weekend in een mooi chalet in Lunteren, taarten op bestelling, sinterklaasgedichten, een muziekles etc.   

Als u iets kunt aanbieden, dan horen we dat graag; het liefst uiterlijk 9 november, maar later kan ook. Het kan van alles zijn: iets waar u goed in bent of iets dat u ter beschikking wilt stellen, óók tijd en aandacht voor andere gemeenteleden. Op de veilingavond kunt u (lekker op)bieden, kopen en gezellig bijpraten onder het genot van koffie/thee, frisdrank of een borrel. U kunt ook gewoon voor de gezelligheid komen.  Voor mensen die willen komen maar geen vervoer hebben, is er een ophaal- en thuisbreng-service.  

Zie www.dorpskerkcapelle.nl voor verdere informatie over deze avond; in de week voorafgaand ook een lijst met te veilen diensten etc zodat u alvast rustig kunt bekijken waar u op wilt bieden

Groepen: