Clicky

Marriage Course

Datum: 
vrijdag 19 januari 2018 - 19:00
Locatie: 
Hervormd centrum, Dorpsstraat 156 te Zevenhuizen
Omschrijving: 

Tijdens zeven romantische en inspirerende avonden ontdek je hoe de relatie met je partner nog sterker kan worden. De cursus is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Je ontmoet je partner op een nieuwe manier! Je denkt samen na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten.

Hoe ziet de avond eruit?
De avond begint met een welkomstdrankje gevolgd door een heerlijk diner voor twee personen. De cursusavond bestaat uit een dynamisch geheel, waarbij meestal de DVD, persoonlijke toespraken van cursusleiders en interactie tussen jou en je partner worden afgewisseld.

Je doet de cursus niet in groepsverband maar echt samen, anderen horen dus niet wat er besproken wordt. Het doel van de cursus is om te investeren in je relatie, na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

De cursus start op vrijdag 19 januari 2018, om 19.00 uur tot 22.00 uur, en de vervolgdata zijn 26 jan., 2, 9, 23 febr., 16 en 23 maart. Kosten: € 125.00 per stel.

Meer info zie: www.marriagecourse.nl.

Groepen: