Clicky

Vrouw en Busyness: De kracht van vrouwelijk ondernemen

Datum: 
dinsdag 13 februari 2018 - 20:00
Locatie: 
Huis van de Stad in Gouda
Omschrijving: 

Jubileumfeest: ''De kracht van vrouwelijk ondernemen''

Het was het jaar van de bankencrisis. En deze economische storm raakte ook andere bedrijven. Toch vond een groep vrouwen in Gouda het juist toen, in 2008, tijd om een businessclub op te richten want met meer ben je sterker. Ze noemden zich Vrouw en Busyness Groene Hart. Het verkeerd schrijven van het woord business als teaser. De ondernemersvereniging bestaat nu 10 jaar en dat is een mooie aanleiding voor een congres op 13 februari in het Huis van de Stad in Gouda.

Onder het motto ''Ik heb een heel zwaar leven'' (tekst Brigitte Kaandorp) gaat de avond over de kracht van vrouwelijk ondernemen. Zijn vrouwelijke ondernemers empatisch en doortastend en mannen hard en zakelijk? Topsporter en business trainer Tineke Rensen heeft onderzoek gedaan naar de verschillen en kwam tot opmerkelijke conclusies. Ze vertelt er over.

Cabaretière Berit Companjen bereidt een luchtige verrassingsact voor. U bent gewaarschuwd. Deze comédienne kan dan klein zijn van stuk, ze heeft een groot improvisatietalent, is ad rem en de houdt van interactie met de zaal.

Daphne Bergman, waarnemend burgemeester van de gemeente Beuningen, praat als voorzitter van de avond één en ander aan elkaar.

De bijeenkomst is in het Huis van de Stad in Gouda. Start om 20.00 uur en rond 22.00 uur begint het traditionele netwerken. Natuurlijk met een hapje en drankje.

Voorzitter Linda Mol is beschikbaar voor interviews. Linda is coach, trainer en adviseert in loopbanen en onthaasten. Zo begeleidt ze dit voorjaar een groep wandelaars in Nepal. Linda: ''Haal uit het leven wat er in zit, vanuit de kwaliteit en interesses die we hebben.''

Linda Mol bereikbaar via info@fonte-trainingen.nl