Clicky

Openstelling Historisch Centrum en opening nieuwe tentoonstelling

Datum: 
zaterdag 24 februari 2018 - 13:30 tot 16:00
Locatie: 
Tweemanspolder 15 te Zevenhuizen
Omschrijving: 

Naast de vaste collectie is in het museum nog de tentoonstelling “Meten en Wegen” te zien. Dit is de laatste keer dat deze tentoonstelling te zien is. In de tentoonstelling “Meten en Wegen” zijn alle voorwerpen met dit thema uit de vaste collectie bij elkaar gezet. U krijgt hiermee een goed beeld van “meten en wegen door de jaren heen” en welke bijzondere voorwerpen de stichting Oud Zevenhuizen-Moerkapelle op dat gebied in huis heeft.U heeft nu dus nog de kans om deze tentoonstelling te komen bekijken.Om 14.00u wordt een nieuwe tentoosntelling geopend met schilderijen en aquarellen van Wim van Oostrom. We tonen dan vooral zijn werk betreffende de omgeving van Zevenhuizen-Moerkapelle.

Op de bovenverdieping is een fotopresentatie met nadere informatie rondom het thema “Molens in de noordelijke provincies” te zien. Op verzoek kunt u hier een film en/of diapresentatie aanvragen welke in de filmzaal vertoond kan worden.

Leden van de genealogische werkgroep zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en om starters en gevorderde genealogen verder te helpen bij hun zoektocht naar de eigen familiegeschiedenis.

Onderschrift foto:Hotel Vos. Aquarel van Wim van Oostrom te zien op de nieuwe tentoonstelling.