Clicky

Kampvuuravond Zuidplas ‘on tour’

Datum: 
vrijdag 16 maart 2018 - 20:00
Locatie: 
Klein Hitland 9 in Nieuwerkerk a/d IJssel
Omschrijving: 

EXTRA omdat dit naast de bestaande avonden georganiseerd wordt; EXTRA omdat ze ‘on tour’ gaan en deze avond bij de Steenovens in Klein Hitland in Nieuwerkerk a/d IJssel organiseren; EXTRA omdat deze avond voor zowel mannen als vrouwen is.

Tijdens deze avond worden we meegenomen in ‘vervlogen’ tijden in samenwerking met Stichting Steenovens. Ook gaan we in kleine groepjes 5 á 6 kilometer wandelen in het Hitlandbos waar we 3x keer stof tot nadenken meekrijgen. De avond sluiten we sfeervol af bij de steenovens met natuurlijk een vuurtje en wat te drinken.

Dus ben je in voor een avontuurlijke avond, meldt je dan uiterlijk maandag 12 maart aan! Dit vanwege de noodzakelijke voorbereidingen. Je kan je aanmelden door op deze mail te reageren of stuur ons een berichtje via Facebook. En als je al veel keer uit hebt moeten leggen waarom de Kampvuuravonden alleen voor mannen zijn, dan heb je nu de kans om je vrouw of je vriendin ook de sfeer te laten proeven en haar dus gezellig mee te nemen!

Zet daarom vrijdagavond 16 maart snel in je agenda. Natuurlijk zijn ook je vrienden, buren, familieleden etc. ook van harte welkom. Dus stuur deze uitnodiging gerust door en neem ze mee! Vanaf 20.00 uur staat sowieso de koffie klaar bij de Steenovens. Het inhoudelijke deel van het programma start om 20.15. Voor nadere informatie kan je bellen met Stef Rijkaart: 06-29048528 of kijk op www.facebook.com/kvazuidplas

 

Groepen: