Clicky

Donderdag 15 maart WORKSHOP "Meerstemmig zingen is leuk

Datum: 
donderdag 15 maart 2018 - 20:00
Locatie: 
Kerkgang 2, Nieuwerkerk aan den IJssel
Omschrijving: 

Het Nieuwerkerks Vrouwenkoor organiseert op donderdag 15 maart a.s. een workshop "Meerstemmig zingen"onder leiding van Roland Hangelbroek. Roland is stemcoach en koordirigent, en geeft zangles. het is heel inspirerend om samen aan de slag te gaan en uit te vinden wat je met je stem kunt. Het is gewoon hartstikke leuk! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze workshop. Alle vrouwen die graag zingen zijn van harte welkom!

De workshop wordt gehouden op donderdag 15 maart a.s. van 20:00 - 22:00 uur in De Vluchtheuvel, Kerkepad 4, Nieuwerkerk aan den IJssel. Aanmelden kan online: nieuwerkerksvrouwenkoor.nl/workshop, of door te bellen: 06-11402286. Mailen kan ook: workshop@nieuwerkerksvrouwenkoor.nl

 

Reactie's (1)

Laat een reactie achter!

Reactie(s):

Nieuwerkerks Vr... 2-3-2018 23:05

Beste lezer, Er staat een foutje in bovenstaande tekst, de meeste Nieuwerkerkers weten het wel, De Vluchtheuvel ligt aan de Kerkgang, en niet aan het Kerkepad! Het juiste adres waar deze leuke Workshop Meerstemmig Zingen wordt gegeven luidt dus: Kerkgang 2, Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor mensen die minder bekend zijn: de ingang van de Kerkgang is naast de juwelierszaak aan de Dorpsstraat.