Clicky

Trinity World Tour: 'Living The In Between'

Datum: 
vrijdag 28 september 2018 - 20:00
Locatie: 
Hal 4 in Rotterdam
Omschrijving: 

Het is een bijzonder en spannend jaar voor Trinity. Met meer dan 40 concerten over de hele wereld wordt dit hun grootste release-tour ever! Met het verhaal van hun nieuwe album “The In Between” trekken ze langs vele grote Europese festivals en toeren ze deze zomer door Amerika als voorprogramma van de Newsboys en Hillsong United. De tour wordt gepast afgesloten met 6 feestelijke concerten in Nederland.

Leadzanger Elbert: ‘In dit album verkennen we wat echt belangrijk is in het leven. Stoppen we met zeker moeten weten. Leren we het mysterie omarmen. En ontdekken we dat God ons roept om op trektocht te gaan. Het leven is een reis, een groot 'In Between’ op weg naar huis'.

Dit najaar kun je met de band een knalfeest bouwen als ze in vol ornaat, met hun nieuwe show en vol van hun 'World Tour-verhalen' langs verschillende (pop)podia in Nederland trekken.

Kom luisteren en meezoeken naar ‘The In Between’, ontmoet de jongens na het concert bij de cd-tafel en laat meteen het spiksplinternieuwe album signeren.

Groepen: