Clicky

Vrijwilligerswaardering Zevenhuizen & Oud Verlaat

Datum: 
zaterdag 16 juni 2018 - 19:15
Locatie: 
Theaterhuis Swanla, Zevenhuizen
Omschrijving: 

Vorig jaar is het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van start gegaan met een waarderingsmoment op dorpsniveau. Vanuit diverse vrijwilligers en organisaties was aangegeven dat hieraan behoefte was. In 2017 werd om die reden een High Tea georganiseerd voor vrijwilligers uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Dit jaar wordt er op zaterdagavond 16 juni voor de vrijwilligers die in Zevenhuizen en Oud Verlaat wonen óf daar actief zijn als vrijwilliger bij een organisatie, kerk, school of vereniging een voorstelling in Swanla aangeboden, waarin cabaretier Fuad Hassin zal optreden. De voorstelling start om 20:00 uur. Vanaf 19:15 uur is er inloop met koffie of thee.

Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u terecht op de website: welzijnzuidplas.nl/activiteiten/vrijwilligerswaardering-zevenhuizen.html. Telefonisch aanmelden kan ook door te bellen naar Romana: 06-14763414. Aanmelden kan tot en met donderdag 31 mei.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, kan het VIP genoodzaakt zijn het aantal deelnemende vrijwilligers per organisatie te limiteren. Hiervan zal alleen sprake zijn als het aantal aanmeldingen het aantal beschikbare plaatsen overstijgt. Mocht dit het geval zijn, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.