Clicky

Praise Moordrecht

Datum: 
zondag 17 juni 2018 - 19:00
Locatie: 
De Harmonie, Sportlaan 5, Moordrecht
Omschrijving: 

De zomer komt er aan en dat betekent dat men richting de laatste praise-avond van seizoen 2017-2018 gaan! Schrijf 'm in je agenda - deze praise-avond zal zijn op zondag 17 juni. “We kijken uit naar een mooi seizoen afsluiting samen met Noël op 't Land, die wat met ons zal delen rondom ons thema 'Jesus Breaks Chains', en met de band John's Tale, die de muziek zal verzorgen.”

De spreker
Voor elke praise avond vraagt men de spre(e)k(st)er een stukje te vertellen over zichzelf. Dit is het verhaal van Noël:

"Hoi! Ik ben Noël, 20 jaar jong en momenteel student werktuigbouwkunde in Delft. Van huis uit heb ik een christelijke opvoeding meegekregen, maar 3 jaar geleden heb ik zelf de keuze gemaakt Jezus aan te nemen als mijn Heer en Verlosser.

De afgelopen jaren heb ik mogen groeien in mijn relatie met mijn hemelse Vader, waardoor ik al veel heb mogen leren en doen, van en door Hem. Momenteel volg ik een parttime bijbelschool gericht op worship en ben in mijn gemeente vooral actief binnen muziek en aanbidding met de tienergroep."

18:30 uur [zaal open] 19:00 uur [aanvang]  KNDA De Harmonie, Sportlaan 5, Moordrecht [gratis parkeergelegenheid naast het gebouw]  Men hoopt weer te zien!

 

 

Groepen: