Clicky

Zomerzangavonden in Waddinxveen

Datum: 
woensdag 18 juli 2018 - 19:30
Locatie: 
De Hoeksteen’ aan de Esdoornlaan 4 te Waddinxveen.
Omschrijving: 

Ook dit jaar worden er weer vier interkerkelijk ‘Zomerzangavonden’ georganiseerd. Steeds op de woensdagavond, de aanvang is om 19.30 uur in gebouw ‘De Hoeksteen’ aan de Esdoornlaan 4 te Waddinxveen.

De eerste avond is op 18 juli. Margreet Zandbergen achter orgel met medewerking van meerdere muzikanten. Vervolgens op 1 aug. met de Zang en Muziekgroep Gideon uit Hoornaar. Op 15 aug. musiceert Bart Oosterom die regelmatig in De Rank het orgel bespeeld. De laatste avond is 22 aug. (Let op datum) met Jan Verzaal uit ter Aar. Gratis toegang!

De avonden worden georganiseerd door het platform 'Zomerzangavonden Waddinxveen' en nemen toe in populariteit. “De liederen zijn heel herkenbaar en ook nu zullen die voor veel mensen tal van herinneringen oproepen. Iedereen is van harte welkom en vooral die mensen die, om welke reden dan ook de zomer als een niet altijd gemakkelijk periode ervaren.
Vanuit welke (kerkelijke) achtergrond dan ook, geniet mee om zomaar op een doordeweekse avond de graag gezongen en vertrouwde geestelijke liederen met elkaar te zingen.”

De toegang van alle avonden is gratis al is er een collecte voor de onkosten waarvan de meeropbrengst gaat naar de Stichting Proplan (Stichting Proplan helpt Bosnië) die dit jaar 20 jaar haar goede werken volvoert. Doel is om in een dorpje in Bosnië, met alleen vluchtelingen, voor de kinderen een goede speelplek te maken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: P. van der Laarse 0182-617833 of naar 06-43812705. Een e.mail kan naar peter.van.der.laarse@live.nl

 

Groepen: