Clicky

14e editie Vlootschouw

Datum: 
zaterdag 15 september 2018 - 13:00
Locatie: 
Ringvaartkanaal
Omschrijving: 

Zaterdag 15 september vindt de jaarlijkse vlootschouw op het Ringvaartkanaal weer plaats.
De Vlootschouw is een spectaculair evenement dat dit jaar voor de 14e keer wordt georganiseerd door Stichting Evenement op en rondom de Ringvaart.

Op een ponton, dat in het “Wijde Gat” ter hoogte van de Polderdreef/Veldewater zal komen te liggen, zullen diverse bekende en lokale artiesten optreden.
Het middagprogramma start om 13:00 en wordt traditioneel geopend door de kinderburgemeester, dit jaar is de kinderburgemeester van Zuidplas: Marlou Opschoor.

Vrijwilligers van Speeltuinvereniging de IJsselkids verzorgen diverse spelletjes waarmee mooie prijzen te verdienen zijn. De kinderen kunnen gratis gebruik maken van de het springkussen en de waterloopballen. Eveneens is modelbotenvereniging A.M.V.Z. aanwezig met bestuurbare boten om mee te oefenen.

Het avond programma start om 19:00, een jury beoordeeld tussen 19:00 en 20:00 uur de versierde boten en huizen lang de waterkant.
Om er een echte Vlootschouw van te maken verwachten we ook dit jaar wederom veel deelnemers met een boot. Voor de drie mooiste boten en versierde huizen zijn dit jaar prijzen beschikbaar. 
Dus handen uit de mouwen en bouwen. Thema van 2018 is DISCO.

De Vlootschouw wordt afgesloten met de inmiddels bekende spectaculaire lasershow!