Clicky

Maartje en Kine

Datum: 
donderdag 11 oktober 2018 - 20:15
Locatie: 
Theater Swanla
Omschrijving: 

Donderdag 11 oktober 2018

Aanvang:  20:15 uur

Genre: Muzikaal Cabaret

Kaarten: € 16,00 reserveren

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek en folk - en je hebt Maartje & Kine: HET virtuoze popcomedy-duo van Nederland. Afgelopen zomer speelden ze het dak van de Juliet op Lowlands en dit seizoen staan ze bij jou in het theater! Met hun eerste show ‘Vreemd Folk’ veroverden ze de harten van velen en met hun tweede show ‘De Goldberg Machine’ – over hun fascinatie voor technologie - bevestigden ze hun unieke muzikaliteit en humor.

In ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige
observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!

Maartje & Kine scoorden afgelopen jaar enkele online hits met als uitschieter de ‘Groninger Rhapsody’ die meer dan dertigduizend keer werd gedeeld en meer dan een miljoen keer werd bekeken. En daarnaast brachten Maartje & Kine
ook hun debuutalbum ‘Attacca’ uit!

Maartje & Kine zijn ook regelmatig te zien en horen op radio en televisie, van DWDD tot Podium Witteman en van Giel op 3FM tot Gijs 2.0.

De pers over Maartje & Kine:
“De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor.” (★★★★Theaterkrant) “Verfrissende muzikale comedy.” (★★★★Leeuwarder Courant)