Clicky

Als ik in de hemel kom - Marco van der Straten

Datum: 
vrijdag 17 mei 2019 - 20:00
Locatie: 
Dordrecht, Bonfire
Omschrijving: 

Tijdens deze verrassende theateravond neemt Marco van der Straten je mee op avontuur, op zoek naar antwoorden op een belangrijke vraag: hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? In het theater vertelt hij verhalen én ontvangt hij gasten die hij sprak voor zijn nieuwe boek 'Als ik in de hemel kom', dat in oktober verschijnt. Met live muziek door Miranda de Vlieger (zang) en Bas Nijhuis (gitaar). Tijdens het programma neemt Kinga Bán het eerste exemplaar van het boek in ontvangst.

‘Als ik in de hemel kom’ verrast, zet je stil én daagt je op een toegankelijke manier uit om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven?

Marco interviewde mensen die over de hemel en eeuwigheid hebben nagedacht. Sommigen als theoloog, anderen omdat ze ernstig ziek zijn of een kindje hebben verloren. Hij sprak speciaal voor Als ik in de hemel kom onder meer met Kinga Bán, prof. dr. Willem Ouweneel, Martine Vonk, ds. Arie van der Veer, David en Martine Onnekink, Johan Wiesenekker en ds. Paul Visser.

Marco van der Straten vertelt graag hoopvolle verhalen. Dat deed hij eerder in zijn boek ‘Ik val niet uit zijn hand’ en tijdens een voorstelling in 2017 met Matthijn Buwalda. Marco is hoofdredacteur van EO-magazine Visie.

Groepen: