Clicky

Nieuwjaarsbijeenkomst KBO

Datum: 
donderdag 17 januari 2019 - 14:00
Locatie: 
In de st. Joseph parochie, Kerklaan 20, 2911 AD Nieuwerkerk aan den IJssel
Omschrijving: 

Het bestuur van de KBO Nieuwerkerk aan den IJssel heeft besloten om in januari wegens succes wederom een Nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren en wel op de 3e donderdag in januari. Het is geen Nieuwjaarsreceptie maar een Nieuwjaarsbijeenkomst. Men heeft wethouder Daan de Haas bereid gevonden om een korte lezing te houden over het nieuwe gemeentehuis.   
 
"Vanaf 14.00 uur ontvangen wij u met koffie of thee met iets lekkers.  Aanvang van het middagprogramma om ± 14.30 uur. We bieden u graag een glaasje bubbels aan – om samen met de wethouder – te proosten op het nieuwe jaar. We wensen elkaar goede gezondheid, Gods’ Zegen, voorspoed en geluk in het nieuwe jaar.  Aansluitend zal wethouder Daan de Haas een korte lezing houden.  
 
Na afloop van de lezing is de bar open voor drankjes tegen € 1,= per drankje en zetten wij de gezellige middag voort. Er kan eventueel gekaart worden of een ander spelletje worden gespeeld. Uiteraard kunt u ook blijven om met elkaar te praten onder het genot van een hapje en een drankje en krijgt u de gelegenheid mensen te ontmoeten.  De middag wordt om circa 17:00 uur afgesloten."
 
Aanmelden uiterlijk 13 januari is verplicht i.v.m. de inkoop en de voorbereidingen.  U kunt zich hiervoor aanmelden bij Sjaak Zuidwijk, of bellen 0180-313625, of mailen naar zuidwi@telfort.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Groepen: