Clicky

Kerstmarkt en workshops in de Oosterkerk

Datum: 
zaterdag 15 december 2018 - 13:00 tot 19:00
Locatie: 
Oosterkerk, De Vallei 2, Capelle aan den IJssel.
Omschrijving: 

Dit jaar wordt er weer een gezellige kerstmarkt georganiseerd in de prachtig gerenoveerde Oosterkerk. De verbouwing alleen al is een rondkijkje waard, maar er is ook een uitgebreid programma. Bij binnenkomst krijgt men direct de gelegenheid om koffie of warme chocomelk te drinken met eigengebakken taart erbij! Met een rondwandeling door het gebouw langs de zelfgemaakte kerstversieringen en kerststukken komt men vanzelf in de juiste sfeer. Deze keer zijn er ook verschillende workshops voor volwassenen en kinderen.

Om verzekerd te zijn van een plekje als deelnemer bij een workshop, dan gaarne vooraf even opgeven! Dat kan via email bij mevr. K.Eikelhof: keikelhof@ziggo.nl of telefonisch: 010- 4515467

Voor de lekkere trek worden de gasten verwend met overheerlijke broodjes pulled pork, broodjes hamburger en broodjes gezond. Ook de overbekende en warme glühwein zal niet ontbreken.

De kerstmarktcommissie verwacht een grote opkomst van bezoekers en hoopt er met hen een mooie en gezellige middag van te maken. De kerstmarkt en de workshops zijn op zaterdagmiddag 15 december van 13.00 tot 19.00 uur in de Oosterkerk. Adres: De Vallei 2, 2905 NP, Capelle aan den IJssel.

 

Groepen: