Clicky

Rommelmarkt en Indianen bij De Boog

Datum: 
zaterdag 14 september 2019 - 10:00 tot 16:00
Locatie: 
Sporthal de Boog, Krimpenerbosweg, 2925 LB Krimpen aan den IJssel
Omschrijving: 
Op zaterdag 14 september opent Synerkri de deuren van sporthal De Boog, ondermeer met een overdekte rommelmarkt tussen 10 en 16 uur Van 12.30 uur tot 15.30 uur wordt ook het activiteitenseizoen geopend met het Ik doe mee Plein in de vorm van een indianendorp en de daarbij behorende activiteiten. 
 
Overdekte rommelmarkt 
De overdekte rommelmarkt is gratis te bezoeken voor iedereen die op zoek zijn naar leuke aanbiedingen. Het voordeel is dat de markt zeker doorgaat, ook als de nazomer het per ongeluk af mocht laten weten. De ruim tachtig beschikbare plekken waren al voor de zomer verkocht zodat het aanbod ruim is. Dat aanbod varieert van kleren tot speelgoed, maar ook elektronica en andere gebruiksartikelen zijn ruimschoots aanwezig. In de hal van De Boog is ook een aanbod aan najaarsplanten aanwezig dat tegen leuke prijzen wordt verkocht. Voor kinderen is het in de middag extra interessant omdat op het terrein voor de sporthal allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd in het kader van de Ik doe mee dag. Gedurende de dag is ook Sportcafé De Boog geopend, zodat er ook ruimte is om iets te eten of te drinken.  
 
Al de informatie over de activiteiten van Synerkri, over de rommelmarkt en over de Ik doe mee Plein is te vinden op de website www.synerkri.nl