Clicky

Knapsack Festival Delft 8- t/m 10 november

Datum: 
zaterdag 9 november 2019 - 19:00 tot zondag 10 november 2019 - 19:00
Locatie: 
Delft
Omschrijving: 

Op 8-, 9- en 10 november vindt de eerste editie van de Delftse festivalreis Knapsack plaats. Met meer dan 100 acts op 30 locaties kan de organisatie op voorhand al spreken van een geslaagd evenement. 

Tijdens Knapsack reist de bezoeker van bestemming naar bestemming en ontdekt nieuwe smaken, talenten, stijlen en interesses. Een kleine greep uit Delftse locaties: STECK, Rietveld Theater, HANNO, De Klomp, Hampshire Hotel Delft Centre, De Kurk, Stadscafé Barbaar, De Oude Jan, De Smaakboutique, Het Brouwhuis en Huszár. 

Programmering
De programmeur van het evenement is Daan van de Putte (o.a. ook programmeur van Schippop in Schipluiden). Hij is de afgelopen weken keihard beziggeweest een verrassend en grenzeloos festivalprogramma rond krijgen voor jong en oud. Samen met de verschillende festivallocaties speurt hij stad en land af naar de nieuwste talenten, bandjes, workshops, acts en artiesten. Kortom Knapsack is een ontdekkingsreis naar nieuw talent op het gebied van kunst, muziek, dans en theater en allerlei culinaire proeverijen.

Een greep uit het muziekaanbod van Knapsack; Broeder Dieleman, Bjarke Ramsing, Mauger, Tumbleweed, Lotte Pen, Benjamin Fro, Hoodoo Monks, Feather & The White, Kay Slice, Tess et les Moutons, Howlin', Litzberg, Lon Eldrige & Steven Troch, Sra Kristin, Petrol Molotov, Mr. Mozaïc en DJ Polyesta.

Alles over het evenement is te vinden op https://www.knapsackfestival.nl