Clicky

Popronde deelneemster Suzy V te horen in Zwaardvis 16 november

Datum: 
zaterdag 16 november 2019 - 12:00
Locatie: 
Omroep Zuidplas
Omschrijving: 

Zaterdag 16 november komt de Popronde voor de laatste keer naar onze provincie. Den Haag is dan de paats van handeling en het programma Zwaardvis spreekt die middag naast de organisatie in de residentie ook één van de optredende artiesten in de Hofstad. We hebben het dan over niemand minder dan Suzy V.

Suzy V is een Nederlands/Siciliaanse singer-songwriter, geboren in 1997 en opgegroeid in Amsterdam. Haar echte naam is Suzanne ten Brink. Zij is één van de dochters van televisiepresentator Robert ten Brink. Bijgestaan door haar docente Caro Emerald wist ze al op jonge leeftijd dat ze van muziek haar leven wilde maken.

Samen met Wieger Hoogendorp heeft ze haar debuutalbum gemaakt: 'Sound of the Sea'. Dit album doet tot de verbeelding spreken. Het is een combinatie van hedendaagse popmuziek en Siciliaanse folk.

In het televisieprogramma RTL Late Night verraste ze samen met haar zus Charlotte ten Brink haar vader Robert ten Brink met een optreden, naar aanleiding van het 25 jarig bestaan van het televisieprogramma 'All You Need Is Love'. Voor  het televisieprogramma Casa Caminita deed ze een Italiaanse uitvoering van het nummer 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij onder de titel 'Posso Star Conte'

Het rondreizende evenement de Popronde eindigt zaterdag 30 november in de Amsterdamse Melkweg.

https://www.popronde.nl 

http://www.zwaardvis.tk