Clicky

Programma The Beauty Case pakt flink uit met bekende gasten

Datum: 
vrijdag 8 november 2019 - 21:00 tot vrijdag 20 december 2019 - 23:00
Locatie: 
Omroep Zuidplas
Omschrijving: 

Omroep Zuidplas heeft op de vrijdagavond al enige tijd het lifestyle programma The Beauty Case in de programmering. Dit programma wordt gemaakt door Roberto Dresia en Joop Passchier.

Roberto Dresia heeft een Franse in Indonesié geboren vader en een Indische moeder, In 1983 werd hij ontdekt als model toen hij nog bezig was met zijn MBO-opleiding voor kapper en visagist. In 1984 won hij de Rheinruhr bokaal in Duisburg tijdens zijn opleiding aan de Kappers Academie Rotterdam.

Dresia's doorbraak als visagist kwam in 1994. Als eerste visagist gaf hij make-uptips op de Nederlandse televisie in De 5 Uur Show. Na de 5 uur show ging hij samen werken met Max Factor in vele TV-produkties, op beurzen en met glossy magazine's.

Via het weekblad privé is Dresia in de showbusiness terechtgekomen. In de loop der jaren deed Dresia de make-up van vele binnen- n buitenlandse artiesten. Hij werkt mee aan diverse televisieprodukties en megafestaties waaronder de Elite Model Look verkiezing, Miss Universe, Miss Nederland, Miss Indian Beauty Netherlands, Miss Beautiful Black en de missverkiezing van Lucille Werner voor vrouwen met een beperking. Daarnaast werkt hij voor diverse fotografen en modeontwerpers. 

Met regelmaat verschijnen er beauty-columns van Roberto in tijdschriften. De Beauty Professionnal werkt samen met Dresia voor de covers. 

Het programma The Beauty Case is iedere vrijdagavond te beluisteren bij Omroep Zuidplas tussen 21.00-23.00 uur.

De komende periode staan de volgende gasten op de agenda van het programma

Vrijdag 08 november; Janah Louard (Haagse zanger, bekend van o.a. Soundmixshow))

Vrijdag 15 november; Jeroen Post (DJ, bekend van o.a. TMF)

Vrijdag 29 november; Peter Douglas (Nederlandse Frank Sinatra)

Vrijdag 06 december; Barbara Plugge (Journaliste Privé en De Telegraaf)

Vrijdag 20 december; Nicole des Bouvrie (Styliste)