Clicky

Adverteren bij Omroep Zuidplas: Radio, Televisie én Internet

Uw producten of diensten onder de aandacht brengen bij ruim 100.000 inwoners in de directe regio? Omroep Zuidplas heeft radio– en televisiefrequenties en een populaire nieuws– en communitywebsite die u het bereik geven dat u zoekt. En meer dan dat, want radio, TV en internet komen tot ver over de grenzen van de gemeente Zuidplas. Sinds kort is het mogelijk om commercials ook door te zetten naar Radio Capelle!
 
Ruim 90 vrijwillige medewerkers maken al 20 jaar onderhoudende en informatieve programma’s. De website en TV worden door een vast nieuwsteam dagelijks voorzien van eigen lokale nieuwsberichten en natuurlijk persberichten van derden. Daardoor is er een grote groep lokale en loyale bezoekers.
 
De mogelijkheden die Omroep Zuidplas kan bieden zijn legio: Een radiospotje, banner op de website of via ons TV kanaal. Wanneer u contact met ons opneemt gaan we samen op zoek naar de beste manieren om uw doelgroep te bereiken. U kunt mailen naar reclame@omroepzuidplas.nl. Of vul hieronder uw gegevens in dan nemen we vrijblijvend contact met u op. Ook de tarievenlijst (pdf) is via deze link beschikbaar!
 
1 Begin 2 Voltooid