Clicky

Algemeen

Brandweren Hollands Midden en Rotterdam-Rijnmond gaan over elkaars grenzen

Foto

Omdat de burger recht heeft op de snelste hulp, maakt de Veiligheidsregio Hollands Midden steeds meer afspraken over onderlinge samenwerking met de veiligheidsregio's om haar heen.

Onderzoek naar bredere samenwerking rond energietransitie Zuidplaspolder

Foto

De glastuinders in de Zuidplaspolder, verenigd in de Warmtecoöperatie Zuidplaspolder, willen hun bedrijfsvoering verduurzamen.

Midwinterfeest pakt uit met schaatsbaan op Raadhuisplein

Foto

Het beloofd een groot spektakel te worden vrijdag 22 december op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Naast de prachtige invulling van de vele activiteiten deze avond maakte de organisatie vandaag bekend dat er ook een heuse schaatsbaan zal zijn.

Goudse Anita Witzier presenteert Ondernemersprijs Midden Holland 2018

Foto

Maandag  8 januari aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer – onderneming van het jaar van de gemeenten Gouda, Zuidplas, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Bodegraven-Reeuwijk.

Agenda raadsvergadering vergeten op Gemeentepagina

Foto

Per abuis is de agenda van de raadsvergadering van dinsdag 19 december aanstaande niet gepubliceerd op de gemeentepagina van het 'Hart van Holland' van woensdag 13 december.

Eerste gasloze en energie-neutrale wijk op Zelling Onderneming Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

Exact een jaar na het tekenen van de Intentieovereenkomst sluiten gemeente Zuidplas en TBI onderneming Synchroon op 14 december een samenwerkingsovereenkomst voor de herontwikkeling van de bedrijfslocatie Zelling Onderneming in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Nieuwjaarsbijeenkomst Zuidplas keert terug

Foto

De Nieuwjaarsbijeenkomst van Zuidplas keert na zeven jaar terug! Een mooie gelegenheid voor ontmoeting tussen inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties én het gemeentebestuur.

Game maakt jongeren bewust van gevaren smartphonegebruik op de fiets

Foto

Veilig Verkeer Nederland heeft vandaag een game gelanceerd die jongeren bewuster maakt van het gevaar van smartphonegebruik tijdens het fietsen.

Santarun Zuidplas 2017 - zaterdag 16 december

Foto
Santarun 2017, jij loopt toch ook in een Kerstmannenpak?

Nieuwe locatie Klant Contact Centrum gemeente Zuidplas

Foto

Vanaf 18 december heeft het Klant Contact Centrum van de gemeente Zuidplas een andere locatie.

Pagina's