Clicky

Algemeen

Wim Bos stopt, na 98 jaar einde aan Bosdynastie (video)

Foto
Supermarktondernemer Wim Bos neemt dit weekend afscheid van zijn winkel en klanten. Na 98 jaar komt een einde aan een traditionele familie onderneming. In een uitgebreid interview vertelt Wim Bos over het ontstaan en de ontwikkeling van de winkel in het Oude Dorp van Nieuwerkerk.

Meerdere auto's uitgebrand na vermoedelijke brandstichting in Moordrecht

Foto

In de nacht van donderdag 23 februari zijn er aan het Oosteinde in Moordrecht meerdere auto's uitgebrand. Het betrof voertuigen op verschillende locaties waardoor er het sterke vermoeden is dat de branden zijn aangestoken.

Eerder vermiste 22-jarige verstandelijk beperkte jongen weer terecht

Foto

De op dinsdagavond 21 februari in Nieuwerkerk weggelopen jongen is terecht. Dat laat de politie via Facebook weten.

Vrouw probeert met smoes woning Dianthus binnen te komen

Foto

Een 91-jarige bewoonster van Dianthus heeft maandagmiddag een onbekende vrouw de toegang ontzegt in wooncentrum Dianthus in Nieuwerkerk aan den IJssel. De vrouw probeerde met een smoes over het alarmsysteem binnen te komen.

Massale kattensterfte in Moordrecht mogelijk door vergiftiging

Foto

In Moordrecht zijn de afgelopen weken 16 katten plotseling overleden. Veel kattenbezitters vrezen dat er sprake is van vergiftiging. De meeste katten die zijn overleden hadden hun thuis rond de Graaf Willemstraat en Schielandstraat. 

Gemeenten moeten snel duidelijkheid geven over toekomst pont Gouderak Moordrecht

Foto

De veeronderneming uit Schoonhoven heeft op korte termijn duidelijkheid nodig over de toekomst van de veerverbinding tussen Gouderak en Moordrecht. Dat vertelde Erik van Toor zaterdag 18 februari voor de microfoon van Omroep Zuidplas. 

Politie waarschuwt voor babbeltrucs "Laat niemand binnen wat ze ook verzinnen"

Foto

De politie in de regio waarschuwt deze maand extra voor het gevaar van babbeltrucs. Vooral ouderen worden slachtoffer van deze praktijken en worden beroofd van geld of sieraden. De politie vraagt aan familie of bekenden om ouderen te wijzen op het gevaar. 

Brandweer maakt weg schoon na aanrijding op Kroonkruid

Foto

Twee auto's zijn woensdagmiddag op het Kroonkruid met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde bij de kruising met de Europalaan. Bij de aanrijding is niemand gewond geraakt.

Dode en zwaargewonde bij ongeval Tweede Bloksweg Waddinxveen

Foto

Bij een verkeersongeval op de Tweede Bloksweg in Waddinxveen is woensdagmorgen 15 februari één persoon overleden. Een tweede slachtoffer raakte zwaar gewond. Het ongeval gebeurde in de vroege ochtend rond vijf uur. Een auto klapte door onbekende oorzaak tegen een boom.

Wethouder in de weer met graafmachine bij start project ’t Land Kanaän

Foto

Op het terrein van de monumentale boerderij 't Land Kanaän in Zevenhuizen worden de komende maanden twaalf nieuwe woningen gebouwd. De bouw is dinsdag 14 februari officieel van start gegaan. Naast de bouw van de woningen wordt ook de boerderij opgeknapt.

Pagina's