Clicky

Algemeen

Belgische chauffeur stuurt tankwagen over fietspad bij Moordrecht en slaat bijna om

Foto

Een chauffeur van een Belgische tankwagen heeft donderdag 23 maart geen fijne herinneringen overgehouden aan een ritje naar Moordrecht. De chauffeur zag zijn rit eindigen in de modder naast een fietspad bij een Moordrechts recreatiepark. De wagen heeft urenlang vast gezeten.

Stoel wethouder Muller blijft leeg in College Zuidplas

Foto

Het college van B&W in de gemeente Zuidplas gaat verder zonder SP wethouder. Dat hebben de coalitie partijen op dinsdag 21 maart bekend gemaakt. De SP blijft samen met de lokale eenmansfractie NEZ het college wel steunen tot de verkiezingen volgend jaar maart.

Felle brand legt schuur in Moerkapelle in de as

Foto

Een felle brand heeft donderdag 16 maart een schuur aan de Nijverheidstraat in Moerkapelle in de as gelegd. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De schuur met daarin zeker één auto is volledig verloren gegaan.

Gemeente Zuidplas doet aangifte vanwege verduistering

Foto

De gemeente Zuidplas heeft recent aangifte gedaan. Het gaat om een ernstig vermoeden van verduistering van publiek geld.

Hornbach korte tijd ontruimd na brandalarm

Foto

De vestiging van Hornbach in Nieuwerkerk aan den IJssel is dinsdagavond korte tijd ontruimd vanwege een brandalarm. Na onderzoek door de brandweer bleek er echter geen sprake te zijn van brand.

Stroomstoring in deel van Nieuwerkerk

Foto

In een deel van Nieuwerkerk aan den IJssel is dinsdagavond 14 maart de stroom uitgevallen. Inwoners rond de Parallelweg-Zuid en de Westringdijk zitten in het donker. In totaal zouden zo'n 1.000 aansluitingen last hebben van de storing.

Dronken man met kabelhaspel aangehouden

Foto

Een 49-jarige man uit Moerkapelle is afgelopen weekend aangehouden omdat hij stomdronken op stap was met een kabelhaspel. De man werd door de politie aangehouden op de Zuidplasweg bij Zevenhuizen.

Fietser zwaargewond bij ongeval op fietspad in Moordrecht

Foto

Een nog onbekende fietser is in de nacht van zaterdag op zondag 12 maart zwaargewond geraakt bij een ongeval op een fietspad aan het Oosteinde in Moordrecht. Door onbekende oorzaak kwam de persoon ten val met zwaar letsel als gevolg.

Inbraak in Nieuwerkerkse wereldwinkel staat op camera

Foto

Camerabeelden helpen de politie bij het onderzoek naar de serie winkelinbraken in Nieuwerkerk en Capelle. Van de inbraak in de wereldwinkel in Nieuwerkerk zijn camerabeelden beschikbaar. De inbraak is er één in een serie waarbij de inbrekers het vooral gemunt hebben op de kassa.

Burgemeester Kats: bereikbare politiezorg Zuidplas verder verslechterd

Foto
Sinds de sluiting van het politiebureau in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn de aanrijdtijden in Zuidplas verslechterd. Dit constateert burgemeester Gert-Jan Kats na diverse gesprekken met inwoners en ondernemers.

Pagina's