Clicky

Algemeen

Campagne nieuwe én jonge inwoners

Foto

De gemeente start na de herfstvakantie een beeldcampagne voor het werven van nieuwe (jonge) inwoners in het digitaal inwonerspanel Zuidplas. 

BSO-kinderen IJsselkids vormen levend peace-teken voor War Child

Foto

Donderdag 19 oktober organiseerde Kinderopvang IJsselkids een War Child Dag voor alle BSO-kinderen vanaf 8 jaar.

Convenant ter voorkoming radicalisering

Foto

Burgemeester van de gemeente Zuidplas Gert-Jan Kats ondertekent het convenant persoonsgerichte aanpak voorkoming radicalisering en extremisme.

Jeugdhulp, Wmo en beschermd wonen

Foto

Het college heeft, samen met de andere colleges uit Midden Holland, alle diensten en tarieven vastgesteld voor de inkoop van de voor verschillende vormen van jeugdhulp, Wmo en beschermd wonen voor de periode 2018 tot en met 2020.

Gemeente Zuidplas start campagne voor betaalbaar energieadvies

Foto

In de gemeente Zuidplas krijgen woningeigenaren de kans om hun huis nog meer te verduurzamen. In samenwerking met de firma Susteen start de gemeente de campagne ‘Duurzaam wonen in Zuidplas’.

Fietsersbond Zuidplas: Fietsstad2018 en het Fietscafé

Foto

In zorgcentrum de Meander in Nieuwerkerk aan den IJssel, ingang Boslaan 1, start maandag 23 oktober om 20:00 uur het Fietscafé, een informatieve bijeenkomst voor leden en niet-leden van de Fietsersbond Zuidplas.

Diefstal motorfiets Dorrestein te Nieuwerkerk aan den IJssel

Foto

De diefstal motorfiets is gepleegd tussen maandag 16 oktober 2017 18:00 uur en dinsdag 17 oktober 2017 07:15 uur aan de Dorrestein te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wereldrecord gehaakte vlaggenlijn nu al gehaald!

Foto

Na een oproep van de Nije Stichting uit Hengelo om vlaggetjes te haken en het wereldrecord te gaan vestigen van de langste gehaakte vlaggenlijn ter wereld zijn mensen in Nederland massaal aan het haken geslagen.

Burgemeester Kats te gast in studio om te praten over de hennepcontainer

Foto

Afgelopen week werd een hennepcontainer geplaatst op het Raadhuisplein, was de 'week van de veiligheid' en werd het contract getekent voor de bouw van het nieuwe gemeentehuis. Reden genoeg om met burgemeester Kats het gesprek aan te gaan.

Aanmeldingen 'Live Cooking Buffet' lopen storm

Foto

Dat het Live Cooking Buffet voor vrijwilligers erg gewild zou zijn, was te verwachten. Vrijwilligers hebben zich hiervoor massaal aangemeld. Het buffet van 7 december is inmiddels helemaal volgeboekt. 

Pagina's