Clicky

Algemeen

Brochure Welzijn Zuidplas is uit!

Foto

Welzijn Zuidplas is een jonge organisatie, gebouwd op een stevig fundament. Al jarenlang wordt er in gemeente Zuidplas jeugd- en jongerenwerk gedaan, worden oudere inwoners ondersteund vanuit het Ouderenadvies en is er het Mantelzorg Steunpunt. 

Sportief & culinair genieten, én het goede doel steunen: Golfweek bij Hitland!

Foto

Van maandag 4 tot en met zaterdag 9 september wordt er bij Hitland voor het goede doel gegolfd. In deze week kan iedereen met minimaal baanpermissie NGF (voormalig GVB) aan diverse evenementen deelnemen, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan twee goede doelen. 

Start cursusjaar Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs

Foto

De instrumentale en vocale jaarcursussen van Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas starten voor nieuwe leerlingen in de eerste week van september. 

De scholen zijn weer begonnen!

Foto

Veilig Verkeer Nederland (VVN) adviseert ouders van brugklassers; oefen samen de route naar de nieuwe school

Geluid achter TV kanaal Omroep Zuidplas

Foto

Vorige week waren er technische geluidsproblemen met het TV kanaal van Omroep Zuidplas. Een aantal dagen was er geen geluid en één dag was het geluid te hard (overstuurd). 

Wethouders Van Leeuw (Krimpen), Van Cappelle (Capelle) en Van Woudenberg (Zuidplas) over nieuw sportprogramma

Foto

Zaterdag vondt de aftrap plaats van het nieuwe sportprogramma 'IJsselsport'. Wethouders A. de Leeuw (Krimpen), J. van Cappelle (Capelle) en Van Woudenberg (Zuidplas) presenteerde mee.

Jaarlijkse Indiëherdenking van Zuidplas (video)

Foto
Op maandag 14 augustus vond de jaarlijkse Indiëherdenking van Zuidplas plaats bij het Indiëmonument aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Omroep Zuidplas maakte de volgende video reportage

De IJsselregio is een radiosportprogramma rijker

Foto

Met ingang van zaterdag 19 augustus a.s. is er in de IJsselregio een nieuw radiosportprogramma te beluisteren. 

ProRail vervangt losse tegels aan station

Foto

ProRail is gestart met alle losse tegels en de plekken waar de tegels op station Nieuwerkerk aan den IJssel zijn losgekomen te vervangen en/of op te vullen.

Diverse Senioren Actief Zuidplas activiteiten weer van start

Foto

Bent u nog geen deelnemer maar wilt u net als vele andere senioren (weer) gaan bewegen, kom dan een keer kijken of doe een les gratis mee.

Pagina's