Clicky

Algemeen

AvondVierDaagse groot succes in Moordrecht (foto's)

Foto

De avondvierdaagse Moordrecht in 2018 had 2 finishplaatsen en een deelname van 10 % van Moordrechts inwoners.

Arriva blijft openbaar vervoer in de regio verzorgen

Foto

Arriva blijft  tot 11 december 2022 het busvervoer in het gebied Zuid-Holland verzorgen. Dat is het gevolg van het besluit van Gedeputeerde Staten om de huidige concessie van het openbaar vervoer in deze regio met twee jaar te verlengen.

Plaatsing slechtvalkenkast in Eendragtspolder en natuurexcursie op 9 juli

Foto

Op 9 juli om 16.00 uur plaatst TenneT op verzoek van Recreatieschap Rottemeren een slechtvalken¬kast bovenin een hoogspanningsmast in het nieuwe recreatiegebied Hennipgaarde in Zevenhuizen. 

Provincie maait voor meer biodiversiteit

Foto

De komende weken maait de provincie Zuid-Holland de bermen langs een aantal provinciale wegen op een andere manier dan voorgaande jaren. 

Zuid-Holland kiest voor een groene en waterrijke leefomgeving

Foto

Een gezonde leefomgeving en een aantrekkelijk vestigingsklimaat in Zuid-Holland: met deze visie voor ogen sluiten overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties de handen ineen om Zuid-Holland te vergroenen.

Adviesraad Zuidplas zoekt versterking

Foto

Adviesraad zoekt nieuwe mensen die geïnteresseerd zijn in maatschappelijke ontwikkelingen op vooral gemeentelijk niveau.

Brandstichting Johannahoeve niet uitgesloten

Foto

De politie sluit niet uit dat brandstichting de oorzaak is van de kapitale brand woensdagmiddag 20 juni aan de 's Gravenweg in Capelle aan den IJssel. De brand legde het voormalig restaurant Johannahoeve in as.

Burgemeesters van Zuidplas en Waddinxveen blij met uitbreiding van politieteam

Foto

Burgemeesters Gert-Jan Kats (Zuidplas) en Evert Jan Nieuwenhuis (Waddinxveen) zijn blij met de uitbreiding van de formatie van het politieteam Waddinxveen - Zuidplas.

Afspraken over beheer, onderhoud en instandhouding spooronderdoorgangen

Foto

Voor het realiseren van drie spoorwegonderdoorgangen is eerder een convenant ‘Spoorwegovergangen Zuidplas’ opgesteld tussen gemeente Zuidplas, provincie Zuid-Holland en ProRail.

Anterieure overeenkomst ontwikkeling 36 duurzame woningen Middelweg Zevenhuizen

Foto

De gemeente Zuidplas heeft overeenstemming bereikt met een ontwikkelaar voor de ontwikkeling van 36 woningen langs de Middelweg in Zevenhuizen. 

Pagina's