Clicky

Afvalzakken of afvalbakken?

Copyright Omroep Zuidplas
Op 18 november zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. Wie moeten er in en wat zijn de zaken die de prioriteit moeten krijgen? Laat op Zuidplas Actief de discussie maar losbarsten.
Verkiezingscampagne is begonnen
Ingezonden brieven van politici in de lokale kranten, politici in partijkleurige shirts in de winkelstraten. Het is duidelijk, de gemeenteraadsverkiezingen komen er aan en dan wordt er zoals altijd door de politici campagne gevoerd. Politieke partijen willen graag weten wat de burgers belangrijk vinden.
 
Belangrijke inhoudelijke punten
In de komende maanden voor de verkiezingen kan ook Zuidplas Actief gebruikt worden om zaken aan de orde te stellen die de burgers en politici van de Zuidplas belangrijk vinden.
 
Gratis openbaar vervoer voor ouderen? Meer bankjes langs wandel- en fietsroutes? Oplossingen voor problemen veroorzakende hangjongeren? Gevaarlijke stoffen over het spoor? Het gebruiken van FSC-hout door de gemeente? Afvalzakken of afvalbakken? Dit zijn voorbeelden van belangrijke punten die inhoudelijk besproken kunnen worden op Zuidplas Actief.
 
Vulling voor de stemwijzer
Het forum van Zuidplas Actief staat open voor het inhoudelijke publieke debat zodat iedereen in de Zuidplas kan zien wat er leeft en kan aangeven wat hij of zij belangrijk vindt. Zuidplas Actief een politiek platform? Jazeker!
 
Als voor 18 november de uitkomsten van de forumdiscussies op Zuidplas Actief in de vorm van partijstandpunten in de stemwijzer terecht komen wordt stemmen dit jaar wel heel makkelijk.
 
Doe mee!
Zaken aan de orde stellen en meediscussiëren? Dit is de link naar het forum.
 
Let op: Voor discussies en ook voor het aanmaken van accounts, groepen en trefwoorden gelden de huisregels. Lees de huisregels goed, de beheerders van Zuidplas Actief zien toe op de naleving er van.