Clicky

De gemeenteraad van Zuidplas

Copyright Omroep Zuidplas
Eén op de twee inwoners van Zuidplas heeft op 18 november gestemd op zijn of haar favoriete raadslid. Wie zijn die 27 inwoners die ons gaan vertegenwoordigen? Leer ze kennen op Zuidplas Actief!

In de aanloop naar de verkiezingen heeft een flink aantal kandidaat-raadsleden zich hier aangemeld. Door de trefwoorden in hun profiel, hun foto's, hun reacties en door mee te doen in discussies op het forum leerden we ze snel beter kennen. We hopen natuurlijk dat ze actief blijven nu ze echt aan de slag gaan. Via Zuidplas Actief vinden kiezers en raadsleden elkaar!

Hieronder staat de voorlopige lijst met alle 27 raadsleden. Degenen met een linkje hebben al een profiel op Zuidplas Actief. Hopelijk volgen de anderen snel dit voorbeeld.

Klik op een link en stuur jou raadslid een berichtje met je felicitaties!

Zijn de raadszetels goed verdeeld over de dorpen? Zitten er echt te weinig vrouwen in de raad? Over de uitslag wordt alweer druk gediscussieerd op het forum. Meld je ook aan en doe mee!
 

 

De officiële presentatie met de verkiezingsuitslag en de voorlopige zetelverdeling (bron: Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel):