Clicky

Vraag en aanbod op Zuidplas Actief

Copyright Omroep Zuidplas
Zuidplas Actief heeft er een nieuwe rubriek bij gekregen op het forum: Gezocht en Aangeboden.

In deze rubriek kun je berichtjes plaatsen. Bijvoorbeeld als je een hulp in de huishouding zoekt. Een oppas voor de kinderen. Een maatje om mee te gaan wandelen of fietsen. Of misschien heb je wel een oude koelkast in de aanbieding of Science Fiction boeken.

Natuurlijk kun je een briefje ophangen bij de supermarkt of een advertentie in de lokale krant plaatsen. Maar een berichtje plaatsen op Zuidplas Actief biedt ook voordeel. De mensen die reageren ken je misschien al een beetje, omdat je ze tegen bent gekomen op het forum of ze delen een groep met jou. Ze wonen bij jou in de buurt, in tegenstelling tot kopers die via Marktplaats reageren. Je kunt direct een berichtje naar ze sturen via de website van Zuidplas Actief.

Plaats ook je gezocht en aangeboden berichtjes op het forum!