Clicky

Doe je mee met onze peiling?

Copyright Omroep Zuidplas
Kennen jullie onze peiling? Hij staat rechts onderaan op de voorpagina. Niet iedereen (b)lijkt de peiling te kunnen vinden.

Een peiling kan een krachtig middel zijn om een kennis te verzamelen en inzicht te krijgen over onderwerpen die ons allen aangaan. Vaak komen er via de reacties op een peiling ook nog leuke stukjes informatie bij.    

Sinds de lancering van Zuidplas Actief zijn er nu ca. 20 peilingen geweest. Het gemiddeld aantal deelnemers lag daarbij op circa 15-20 per peiling. Anders gezegd, het deelnamepercentage is circa 15-20% (van de gebruikers die gedurende de peilingsperiode ingelogd hebben; steeds rond de 100). Eerlijk gezegd, vraagt de redactie zich af of dat percentage niet veel hoger kan worden?

Wisten jullie trouwens dat de peiling zelf anoniem is?

Heb je ideeën ten aanzien van de peiling? Over de manier waarop we hem publiceren of over de onderwerpen. Vergeet jij hem soms wel eens in te vullen of doe je het met opzet niet. Laat een reactie achter onder dit bericht. Alvast bedankt voor je hulp!

 

De huidige peiling (rechts onderaan op de voorpagina): Hoeveel uur per week surf je op internet?