Clicky

Zoek de paaseieren en win! (update)

Copyright Omroep Zuidplas
De paashaas heeft op de website van Zuidplas Actief allemaal paaseieren verstopt. Als je ze vindt kun je een leuke prijs winnen!

Wat is zo bijzonder aan deze paaseieren? Er staan allemaal letters op, die samen een zin vormen. Zoek alle eieren, maak de zin origineel af en maak kans op een mooie prijs!

De paaseieren zijn tot 9 april overal te vinden. Bij de foto’s, op het forum, bij de video's, bij groepsberichten, in de activiteitenkalender. Je maakt een ware speurtocht over de hele site en na afloop weet je niet alleen wat de zin is, maar heb je ook direct de website beter leren kennen.

Als je de zin gevonden hebt en je wilt in aanmerking komen voor een leuke prijs, dan moet je de zin aanvullen tot een leuke slagzin. Deze slagzin dien je vervolgens op te sturen naar de redactie. Maar voor je dat kunt doen, moet je wel eerst lid worden van Zuidplas Actief.

Om de oplossing en je slagzin in te sturen moet je ingelogd zijn en naar de profielpagina van de Redactie gaan. Dat kan ook zo:

Ga na het registreren al gebruiker naar "zoeken" (staat helemaal rechts bovenaan de pagina), klik op gebruikers en vul de naam "redactie" in.  Klik op de naam en kies in de linkerkolom van de pagina van de redactie voor ‘Stuur een bericht (prive)’. Schrijf hier je slagzin op en verstuur het bericht.

Om je op weg te helpen: hier staat het eerste ei.

 

De prijzen:

 • Een Nosing&Tasting whisky set aangeboden door Slijterij DH17 uit Moordrecht
 • Een webcam aangeboden door Goerami computers uit Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Een Koffie-geschenkkoffer aangeboden door Fortune uit Zoetermeer

 

Regels van het spel:

 • UPDATE (30/03) De wedstrijd staat alleen open voor inwoners van de gemeente Zuidplas!!
  (extra regel ingesteld na publicatie wedstrijd op landelijke site. Doel wedstrijd is nieuwe leden afkomstig uit gemeente Zuidplas)
 • Inzenders van de slagzin geven Zuidplas Actief toestemming de slagzin te gebruiken voor promotiedoeleinden.
 • De gevonden oplossing mag niet op de site gezet worden.
 • Medewerkers van het team Zuidplas Actief en hun familieleden en de medewerkers van Merge en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname aan de wedstrijd.
 • Oplossingen en slagzinnen die voor 10 april zijn ingediend dingen mee naar de prijzen.
 • Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Veel succes!