Clicky

Wat eten we vandaag (of morgen)?

Copyright Omroep Zuidplas
Als liefhebber van koken en lekker eten (en het verzamelen van recepten) vond Lina dat een kookhoekje op Zuidplas Actief niet mocht ontbreken. Daarom maakte ze de groep "Om de keukentafel" aan.

"Ik hoop dat velen het met me eens zullen zijn en dat we gezellig samen om de virtuele keukentafel kunnen zitten om wat lekkers te verzinnen en thuis uit te proberen." schrijft ze in het eerste bericht in de groep.

"En wie weet komt het er in de toekomst zelfs nog eens van om dit samen aan de echte tafel te kunnen doen." waarmee ze perfect een belangrijk doel van deze website neerzet. Mensen die elkaar virtueel ontmoeten en ook in werkelijkheid bij elkaar komen.

"Dus, vragen naar recepten, zelf recepten met andere delen.... Kom maar op! Zolang het maar over lekkere dingen gaat. Ja, ik weet het, over smaak valt niet te twisten, maar ik vind nagenoeg alles lekker."

Aldus Lina, die ook nog meldt met haar rug naar een verzameling van ruim 200 kookboeken te zitten dus voorlopig heeft ze materiaal.

Liefhebbers en genieters, beloon dit initiatief van Lina en begeef je snel naar de groep Om de keukentafel om lid te worden!

 

Zelf ook een groep oprichten? Wordt lid van Zuidplas Actief of kijk eens bij de groepen die al door anderen zijn aangemaakt. Ze heten je graag welkom.