Clicky

Steppen voor het goede doel: doe mee!

Copyright Omroep Zuidplas
Zuidplas Actief gebruiker Arjan Roosenburg is o.a. als sponsor betrokken bij de jaarlijkse Stepmarathon in Moerkapelle en vroeg ons deze actie voor het goede doel onder de aandacht te brengen.

De stichting Woord en Daad wil vanuit christelijk perspectief armoede bestrijden in Afrika, Azië en Midden-Amerika. Via lokale organisaties streeft men ernaar armen een menswaardig bestaan te bieden.

Jaarlijks organiseert Woord en Daad comite Holland-Midden de Stepmarathon in Moerkapelle. Dit succesvolle evenement trekt jaarlijks enorm veel deelnemers en betrokkenen die samen zorgen voor veel geld ten bate van het goede doel, het ondersteunen van een vakschool op de Filippijnen.

Vorig jaar brachten de deelnemers en sponsoren meer dan 20.000 euro op voor het goede doel. Arjan Roosenburg: "Vanuit mijn bedrijf dragen wij deze organisatie een warm hart toe en sponsoren de actiewebsite www.stepmarathon.nl. Hierop vind u meer informatie over dit evenement, het doel en de documentatie om deel te nemen.

Het Stepmarathon evenement 2010 vindt plaats op 4 en 5 juni aanstaande! Met zoveel mogelijk mensen wordt, op vrijdag 4 en zaterdag 5 juni 2010 de hele nacht non-stop, de Stepmarathon gereden. De marathon start op 4 juni om 20.00 uur voor jongeren vanaf 13 jaar. Deze groep stept de hele nacht door tot de volgende morgen 6.30 uur. De groepen 7 en 8 van de basisscholen starten zaterdagochtend 5 juni om 07.00 uur en zullen steppen tot 12.00 uur. 
 

Step mee en geef jonge mensen een toekomst!


Hierbij een leuk filmpje over de Stepmarathon 2009: