Clicky

TCN handhaaft zich in eredivisie

Copyright Omroep Zuidplas
Het eerste heren team van Tennis Club Nieuwerkerk blijft in de Eredivisie spelen. Afgelopen zondag werd er gelijk gespeeld tegen TOS Bergeijk.
Heren 1 van TC Nieuwerkerk heeft zich op de laatste speeldag van de heren eredivisie zonder veel problemen gehandhaafd. In de uitwedstrijd tegen TOS Bergeijk werd 3-3 gelijk gespeeld. Nadat Yoran Verschoor zijn single in twee sets winnend afsloot tegen Sander van Dongen was al duidelijk dat Heren 1 volgend jaar weer op het hoogste niveau mag uitkomen. Hierna haalde ook Bas Struijk nog een punt binnen door in drie sets van Jos van Eck te winnen. De Brabanders hadden hun betere spelers op positie drie en vier opgesteld, waardoor Sabin Tigu en Chris Berkouwer hun partij verloren. De dubbels werden gedeeld.