Clicky

Candy Dulfer, Do en Joan Franka op strand Nesselande

Copyright Omroep Zuidplas
Vlak naast de gemeente Zuidplas op het strand van Nesselande vindt deze week het festival Culinesse plaats. Een weekend met muzikale optredens en veel meer.
De opbouw voor het nieuwe culturele en culinaire festival CuliNESSE dat 5 t/m 7 augustus plaatsvindt is in volle gang. Op het strand van Nesselande aan de Zevenhuizerplas ontstaat een heel dorp met zeecontainers, keukens, barren, terrassen, en een kidspaviljoen. Lunchen op het strand Vrijdag 5 augustus gaan om 12.00 uur de poorten van CuliNESSE open. ’s Middags kunt u hier al terecht voor een lunch op het strand onder het genot van muziek. De kinderen kunnen zich de hele middag vermaken in het Kidspaviljoen met knutselen, culinaire traktaties maken, schmincken, goochelen, zandkastelen bouwen en meer. Ook kunt u tijdens CuliNESSE graffiti spuiten op de kunstcontainers en naar een waarzegster voor al uw vragen over heden, verleden of toekomst. Candy Dulfer, DO, Voice of Holland én talenten uit de regio Iedere dag start in de namiddag het podiumprogramma, waar bands, talenten uit de regio en de talenten van de Talentenjacht @ the beach zullen optreden. Vrijdagavond zal Candy Dulfer een uniek optreden geven. Samen met een pianist en DJ zal Candy Dulfer CuliNESSE op haar grondvesten doen laten schudden. Zaterdagavond komt niemand minder dan zangeres DO haar hits live ten gehore brengen! DO zal een performance neerzetten samen met DJ Alankara. Zondagavond zullen de finalisten uit de regio van het bekende TV programma de Voice of Holland optreden. Joan Franka en Kevin Okkema uit Nieuwerkerk aan den IJssel zullen de bezoekers van CuliNESSE kippenvel bezorgen met hun geweldige voices! Culinaire hoogstandjes De hele dag en avond kunt u genieten van heerlijke vers bereidde gerechten. Oesters van de oestermeisjes, heerlijke BBQ- gerechten, live bereide teppanyaki gerechten, verse sushi, Spaanse tapas, Surinaamse gerechten met Surinaams bier, pizza’s uit een echte steenoven, luxe bitterhappen en de beste crêpes. Ook kunt u genieten van echt Italiaans ijs, koffies en lekkere theeën vanuit de koffiebar, cocktails vanuit een All You Need is Love caravan, champagnes en cremants bij de champagnebar en verse fruitshakes en smoothies vanuit de vitamini. Goede doel CuliNESSE steunt een regionaal goed doel. Dit jaar is dat Stichting DaDa uit Rotterdam. Stichting DaDa zorgt voor een betere kinderzorg in Nederland. Kaarten Toegang tot het festival kost 7,50 en kinderen t/m 12 mogen gratis naar binnen.