Clicky

Informatieve bijeenkomst raad Zuidplas over RvS uitspraak Zuidplaspolder

Copyright Omroep Zuidplas
De gemeenteraad in Zuidplas wordt dinsdagavond 30 augustus geïnformeerd over de gevolgen van de uitspraak van de Raad van State over de bestemmingsplannen in de Zuidplaspolder.
Het college van Zuidplas heeft inmiddels ook een informatie nota gepubliceerd over de gevolgen van de uitspraak. De oorspronkelijke plannen in de Zuidplaspolder zorgden voor een op elkaar afgestemde gebiedsontwikkeling. Mede door de uitspraak van de Raad van State wordt deze totale ontwikkeling erg lastig. Maar ook de economische crisis heeft veel invloed op de verschillende plannen. Doordat er veel partijen betrokken zijn is het nog lastig om de exacte gevolgen te overzien. De informatieve raadsbijeenkomst is openbaar toegankelijk en begint 30 augustus om 20.00 in het raadhuis van Zuidplas. Lees hier de informatienota