Clicky

De plannen in de Zuidplaspolder: Hoe staat het er nu voor?

Copyright Omroep Zuidplas
De gemeenteraad van Zuidplas werd dinsdag 30 augustus geïnformeerd over de plannen in de Zuidplaspolder. Een avond lang presentaties en een stortvloed aan informatie. Hoe staat het nu met die plannen?
Er is veel over de plannen in de diepste polder van Nederland te doen. Zeker na de uitspraak van de Raad van State vorige maand. Maar dat is niet het enige. Er zijn nog veel meer belangen en zaken die om de hoek komen bij dit ingewikkelde dossier.
Afgelopen zaterdag spraken we met Marnix de Romph fractievoorzitter van Cu-Sgp. Een poging om ook voor inwoners van Zuidplas de informatie op een rij te krijgen.

Beluister hier het gesprek, in een ruim een kwartier bent u helemaal bij:

Meer nieuws over de plannen in de Zuidplaspolder.