Clicky

Louise Groeneweg opent historische handwerk expositie

Copyright Omroep Zuidplas

Louise Groeneweg, contact persoon van het wekelijkse breicafe in de Meander opent aanstaande zaterdag 4 februari een nieuwe wisselexpositie in de Oudheidkamer van de Historische Vereniging Nieuwerkerk.

Zaterdag 4 februari om 2 uur ’s middags wordt in de Oudheidkamer de nieuwe wisselexpositie ‘Vlijt van vroeger’ geopend. Het gaat om merklappen en ander borduurwerk uit eigen bezit en uit bruiklenen.

De opening wordt gedaan door Louise Groeneweg, contactpersoon van het bekende maandagse breicafé Zuidplas in De Meander. De Oudheidkamer van de HVN is open van 14.00 tot 17.00 uur en is te vinden op ’s-Gravenweg 6a in de monumentale boerderij “Nooit Gedacht”, nabij de Capelse grens. De toegang is gratis.

Buiten de open middagen zijn groepsbezoeken mogelijk: bel 0180-312228. Het volgende open dagdeel is de middag van zaterdag 3 maart.